Els restaurants de la Val d’Aran celebren les Jornades Gastronòmiques del CaviarLos restaurantes de la Val d’Aran celebran las Jornadas Gastronómicas del Caviar

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Una quinzena de restaurants de la Val d’Aran ofereixen, durant aquest mes de març, menús a base d’esturió i caviar com activitat central del programa “Mes deth Caviar”. Una promoció organitzada per dinamitzar les darreres setmanes de la campanya de neu amb l’atractiu d’aquest producte considerat un dels ors negres de la gastronomia i que es produeix des de fa anys en la piscifactoria de Les.
El Consell Generau, Torisme Val d’Aran i Torisme de Les organitzen les jornades amb paquets de cap de setmana i altres visites complementàries que fan del mes de març unes dates ideals per conèixer el territori.
Amb l’esturió i els seus ous com a inspiració, els comensals trobaran als restaurants de la campanya plats com l’escuma de patata, foie-gras calent i caviar o vieires rostides amb aligot, suc de menta fresca i caviar.
Els establiments participants són Asador Iñaki, Casa Irene i Don Gaspar de Portolà, a Arties; Esquirò, restaurant d’Òc, El Bosque, Bòrda Lobató i Perdiu Blanca, a Baquèira; l’Hosteria Catalana i Er Occitan, a Bossòst; El Rostidor de Garòs; Juan Canejan i Talabart, de Les; i Era Lucana, Era Mola i Sol Vielha, de la capital de la Val d’Aran.Una quincena de restaurantes del Valle de Aran ofrecen, durante este mes de marzo, menús a base de esturión y caviar como actividad central del programa “Mes deth Caviar”. Una promoción organizada para dinamizar las últimas semanas de la campaña de nieve con el atractivo de este producto considerado uno de los oros negros de la gastronomía y que se produce desde hace años en la piscifactoría de Lés.
Consell Generau, Torisme Val d’Aran y Torisme de Les organizan las jornadas con paquetes de fin de semana y otras visitas complementarias que hacen del mes de marzo unas fechas ideales para conocer el territorio.
Con el esturión y sus huevos como inspiración, los comensales encontrarán a los restaurantes de la campaña platos como la espuma de patata, foie-gras caliente y caviar o vieiras asadas con aligot, zumo de menta fresca y caviar.
Los establecimientos participantes son Asador Iñaki, Casa Irene y Don Gaspar de Portolà, en Arties; Esquirò, restaurant d’Òc, El Bosque, Bòrda Lobató y Perdiu Blanca, en Baquèira; l’Hosteria Catalana y Er Occitan, en Bossòst; El Rostidor de Garòs; Juan Canejan y Talabart, de Les; y Era Lucana, Era Mola y Sol Vielha, de la capital de la Val d’Aran.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats