Els millors desitjos d’Arzak per a “Em ve de gust…”Los mejores deseos de Arzak para “Em ve de gust…”

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La família Arzak i tot l’equip d’aquest temple gastronòmic de Sant Sebastià van obrir casa seva a “Em ve de gust…” el passat cap de setmana, en el que va resultar ser una lliçó de qualitat gastronòmica i humana. Els entreteniments, les ostres temperades, el carbassó kèfir, l’amanida de carrabiners o l’”ou minut” van ser alguns dels entrants d’un menú de degustació que va seguir amb rap, lluç i filet de cèrvol.
La truita i les hamburgueses de xocolata, els gelats i la venerada “torrija” amb taronja van tancar aquest festí marcat pel respecte a les primeres matèries i l’honestedat d’una cuina arrelada al país i oberta al món de la fusió de tècniques i referències.
Però la gran lliçó encara havia d’arribar. Finalitzat el sopar, Elena Arzak, filla de Juan Mari, ens va convidar a conèixer la nova bodega, la cuina i el laboratori.
Durant prop d’una hora, ja de matinada, la restauradora ens va donar un exemple de senzillesa que només els i les grans saben donar.
La familia Arzak y todo el equipo de este templo gastronómico de San Sebastián abrieron su casa a “Em ve de gust…” (Me apetece…) el pasado fin de semana, en lo que resultó ser una lección de calidad gastronómica y humana. Los entretenimientos, las ostras templadas, el calabacín kèfir, la ensalada de carabineros o el ”huevo minuto” fueron algunos de los entrantes de un menú de degustación que siguió con rape, merluza y filete de ciervo.
La tortilla y las hamburguesas de chocolate, los helados y la venerada “torrija” con naranja cerraron este festín marcado por el respecto a las primeras materias y la honestidad de una cocina arraigada al país y abierta en el mundo de la fusión de técnicas y referencias.
Pero la gran lección todavía tenía que llegar. Finalizada la cena, Elena Arzak, hija de Juan Mari, nos invitó a conocer la nueva bodega, la cocina y el laboratorio.
Durante cerca de una hora, ya de madrugada, la restauradora nos dio un ejemplo de sencillez que sólo los y las grandes saben dar.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats