Els “Diàlegs amb la Terra” de Joanpere Massana, nova exposició al celler Mas Blanch i Jové

Comparteix:

Redacció

Redacció

IMG-20210530-WA0063

L’exposició s’inaugurarà al juny al celler Mas Blanch i Jové i es podrà visitar fins al setembre. Hi haurà jornada de portes obertes dia 12 de juny a partir de les 12 del migdia, amb explicació de l’artista i tast de vins.

Joanpere Massana presenta al celler Mas Blanch i Jové el projecte : “Diàlegs amb la terra” . Una selecció d’obres de diferents sèries que volen dialogar amb els paisatges de les vinyes i integrar-se a aquestes.  L’artista reflexiona sobre la fragilitat de la vida a partir de l’evocació d’allò efímer, delicat. 

La instal·lació ha estat creada a partir d’un espai i barreja obres de gran format de la seva sèrie “Aire”. El discurs és complementat amb assemblatges de la sèrie “El llibre de les flors”, que fan clara referència, pels materials emprats (normalment de rebuig: fustes velles trobades, antigues joguines de fusta en desús, cicatrius del temps, etc.), a la idea de l’efímer. Són objectes, formes, escultures amb voluntat bi i tridimensional, i on la policromia, les incisions, els escrits i reflexions sobre elles mateixes tenen una voluntat tautològica.

Massana ha aconseguit crear un ambient en sintonia amb l’entorn i en connexió en la terra i realitzar una proposta poètica sobre la reflexió i la importància d’aturar-se en el camí per degustar les petites grans coses que tenim al nostre entorn.

L’artista farà una visita guiada dia 12 de juny a les 12 del migdia. I s’oferirà als assistents, un tast de vins. Tot això de manera gratuïta. Les places seran limitades i caldrà reserva prèvia.

Aquesta sèrie es podrà veure aquest octubre a la galeria Art Enllà, ubicada al barri de Gràcia de Barcelona. A l’octubre, novembre, Massana viatjarà amb la Fundació Lluís Bassat a Cracòvia i Varsòvia, amb algunes de les obres de gran format que ha adquirit aquesta fundació recentment. També properament presentarà una exposició individual a la galeria Anquins de Reus, que el presentarà en diferents fires internacionals. I també amb la 100 Kubik Gallery de Colonia i Maria Ares Gallery de Lugano. 

Aquesta exposició de l’artista Joanpere Massana inaugura la temporada d’estiu a Mas Blanch i Jové que també està programant pels propers mesos altres activitats com concerts, performances, etc. 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats