Els col·lectius de Girona amb el Tour Costa BravaLos colectivos de Girona con el Tour Costa Brava

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els col·lectius gironins Cuina de l’Empordanet, La Cuina del Vent, Girona Bons Fogons, Grup Gastronòmic del Pla de l’Estany i Joves Cuiners, coordinats pel cuiner Oriol Blanes de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà, estan elaborant una carta de plats per incloure en un document conjunt que servirà per oferir les menges típiques de la Costa Brava durant esdeveniments festius i populars en el que s’ha denominat Tour Gastronòmic.
Aquesta singular mostra gastronòmica compta amb el patrocini de San Miguel, per la qual cosa cada plat es maridarà amb alguna referència d’aquesta marca cervesera.
El Tour promourà la gastronomia de la Costa Brava en diverses poblacions del litoral gironí durant l’estiu de 2010, coincidint amb alguna de les seves festes o manifestacions culturals més arrelades i amb més projecció internacional. Es tractarà d’oferir diferents tastets dels plats més típics dels diferents punts de la Costa Brava i degustar-los acompanyats de cervesa San Miguel. Amb aquest projecte i la incorporació de l’empresa San Miguel com a col·laboradora del Centenari, el Patronat de Turisme incrementa les activitats adreçades a impulsar i projectar la riquesa i qualitat de la cuina gironina a tot el món, segons van explicar els seus responsables el passat dijous a la Fira Internacional del Turisme a Madrid.Los colectivos gerundenses Cuina de l’Empordanet, La Cuina del Vent, Girona Bons Fogons, Grup Gastronòmic del Pla de l’Estany y Joves Cuiners, coordinados por el cocinero Oriol Blanes del aula Gastronómica del Empordà, están elaborando una carta de platos para incluir en un documento conjunto que servirá para ofrecer las comidas típicas de la Costa Brava durante acontecimientos festivos y populares en el que se ha denominado Tour Gastronómico.
Esta singular muestra gastronómica cuenta con el patrocinio de San Miguel, por lo cual cada plato se maridará con alguna referencia de esta marca cervecera.
El Tour promoverá la gastronomía de la Costa Brava en varias poblaciones del litoral gerundense durante el verano de 2010, coincidiendo con alguna de sus fiestas o manifestaciones culturales más arraigadas y con más proyección internacional. Se tratará de ofrecer diferentes catas de los platos más típicos de los diferentes puntos de la Costa Brava y degustarlos acompañados de cerveza San Miguel. Con este proyecto y la incorporación de la empresa San Miguel como colaboradora del Centenario, el Patronato de Turismo incrementa las actividades dirigidas a impulsar y proyectar la riqueza y calidad de la cocina gerundense en todo el mundo, según explicaron sus responsables el pasado jueves a la Feria Internacional del Turismo en Madrid.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats