Els Amics del Bacallà, amb Antoni RúbiesLos Amigos del Bacalao, con Antoni Rúbies

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El xef Antoni Rúbies, del restaurant d’Artesa de Lleida que duu el seu nom, va ser el responsable culinari del dinar d’estiu que l’Associació Gastronòmica Amics del Bacallà va celebrar el passat dissabte, dia 28 de juny. Entre els entrants del menú degustació de la trobada dels gastrònoms lleidatans: raviolis de bacallà amb salsa de tinta de calamarcets i pop a la galega amb patata fumada. L’arròs de bacallà, carxofes i caragols –especialitat de l’arrosseria– va ser un dels plats principals; mentre que, com a segon plat, els assistents van degustar un llom de bacallà confitat al pil-pil de ceps, amb verdures.
Les postres van donar pas als canutets de crema de festucs amb sopa de coco especiada, amb el seu gelat; i les orelletes d’Artesa de Lleida que van posar el punt dolç a l’hora del cafè, com a cloenda de l’àpat.El chef Antoni Rúbies, del restaurante de Artesa de Lleida que lleva su nombre, fue el responsable culinario de la comida de verano que la Asociación Gastronómica Amigos del Bacalao celebró el pasado sábado, día 28 de junio. Entre los entrantes del menú degustación de encuentro de los gastrónomos leridanos: raviolis de bacalao con salsa de tinta de calamares y pulpo a la gallega con patata ahumada. El arroz de bacalao, alcachofas y caracoles-especialidad de la arrocería-fue uno de los platos principales; mientras que, como segundo plato, los asistentes degustaron un lomo de bacalao confitado al pil-pil de hongos, con verduras.
Los postres dieron paso a canutillo de crema de pistachos con sopa de coco especiada, con su helado; y las “orelletes” de Artesa de Lleida que pusieron el punto dulce a la hora del café, como clausura de la comida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats