Els 7 paisatges de la DO Costers del Segre i els seus vins d’altura, protagonistes al Fòrum Gastronòmic

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

221108JordiMartinez_DOCS_Forum

La DO Costers del Segre promociona el seus vins a la mostra de Barcelona

El posicionament dels vins d’altura i la riquesa i versatilitat de les set subzones de la Denominació d’Origen Costers del Segre són protagonistes de dos tastos comentats pel sommelier Jordi Martínez al Fòrum Gastronòmic de Barcelona demà dimecres, dia 9 de novembre.

El Tast dels 7 Paisatges de la DO Costers del Segre se celebrarà a partir de les 10.30 hores del matí a l’Aula de la Setmana del Vi Català amb la col·laboració de l’INCAVI i els vins: Onra Blanc 2021 de Lagravera (subzona Segrià), Vol d’Ànima Blanc 2021 de Raimat (subzona Raimat), Fira 2021 de Solana Roivert (subzona Pallars), Garnatxa 202 de Castell del Remei (subzona Urgell), Els Vilars 2021 de Vinya els Vilars (subzona Garrigues), La Romiguera 2017 d’Analec (subzona Vall del Riucorb), i Siós Cau del Gat 2019 de Costers del Siós (subzona Artesa); són els vins d’aquest tast panoràmic i representa4u de la denominació lleidatana.

D’altra banda, a partir de les 13.00 hores, La Cuina de l’Espai Catalunya del Fòrum, en col·laboració amb la Diputació de Lleida, acollirà el tast de vins d’altura de la DO Costers del Segre. En aquesta ocasió en Jordi Martínez presentarà i comentarà els vins: Maixant Chardonnay 2021 de Matallonga (Fulleda), V 89 de L’Olivera 2019 (Vallbona de les Monges), Saó Expressiu 2019 de Mas Blanch i Jové (La Pobla de Cérvoles), Colors Negre 2020 de Cérvoles (La Pobla de Cérvoles), i Vilosell 2019 de Tomàs Cusiné (El Vilosell).

La Denominació d’Origen Costers del Segre i la Ruta del Vi de Lleida, amb la col·laboració del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, participa amb un estand en aquesta mostra des del dilluns dia 7 de novembre a aquest dimecres, dia 9 de novembre. Una participació lleidatana que s’amplia amb la presència de cellers de la denominació d’origen com Castell del Remei, Cérvoles, L’Olivera, i Tomàs Cusiné.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats