El vi Sícoris marida la Nit amb Encant de Brasa d’OrEl vino Sícoris marida la Noche con Encanto de Brasa d’Or

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Restaurant Brasa d’Or de Lleida i Castell del Remei van organitzar el passat divendres, dia 15 de novembre, una “Nit amb Encant” amb el vi Sícoris del celler lleidatà com a fil conductor d’un menú marcat pels tocs de fusió i el bon producte de la distribuïdora Codina Càtering. Óscar Ruiz, propietari i xef de l’establiment, va comentar els plats de la vetllada, mentre que Sergi Esteve, de l’equip d’enologia del celler lleidatà, va explicar el maridatge de cada plat. Rafa Gimena (Como Pomona) va participar en la presentació de l’acte que també va comptar amb les blocaires Dolors Mateu (La Cocina de Dolors) i Gemma (La Comidilla), entre altres participants.
El menú, precedit per copa de benvinguda i aperitiu, es va obrir amb el Tataki de tonyina vermella amb ajoblanco; la Crema de ceps amb encenalls de foie; el Bacallà confitat amb vainilla, soja i mel; el Cruixent de filet de porc ibèric amb salsa de Torta del Casar; i la sorpresa de xocolata (Pastisseria Germans Ribes de Torrefarrera).El Restaurante Brasa d’Or de Lleida y Castell del Remei organizaron el pasado viernes, día 15 de noviembre, una “Noche con Encanto” con el vino Sícoris de la bodega leridana como hilo conductor de un menú marcado por los toques de fusión y el buen producto de la distribuidora Codina Catering. Óscar Ruiz, propietario y chef del establecimiento, comentó los platos de la velada, mientras que Sergi Esteve, del equipo de enología de la bodega leridana, explicó el maridaje de cada plato. Rafa Gimena (Como Pomona) participó en la presentación del acto que también contó con las bloggeras Dolors Mateu ( La Cocina de Dolores ) y Gemma (La comidilla ), entre otros participantes.
El menú, precedido por copa de bienvenida y aperitivo, se abrió con el Tataki de atún rojo con ajoblanco, la Crema de hongos con virutas de foie, el Bacalao confitado con vainilla, soja y miel, el Crujiente de solomillo de cerdo ibérico con salsa de Torta del Casar, y la sorpresa de chocolate (pastelería Hermanos Ribes de Torrefarrera).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats