El CATskills 2014 de Cuina a l’Escola de LleidaEl CATskills 2014 de Cocina en la Escuela de Lleida

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida acull avui 8 de maig, l’skillCuina2014, disciplina de competició del CATskills, el campionat de Catalunya de Formació Professional (FP), que se celebra cada dos anys amb l’objectiu de mostrar les habilitats i competències dels alumnes dels cicles de Formació Professional.
La jornada s’iniciarà a les 8.15 hores amb l’acreditació i visita a les instal·lacions dels participants, tot just abans de l’inici de la competició previst a les 9.15 hores.
En aquesta edició, els alumnes representants de cadascuna de les escoles de cuina de Catalunya, disposaran de dues hores per a preparar tres elaboracions que presentaran davant d’un jurat degustador (12.15 hores). Tot seguit, a les 14 hores, els alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, serviran el dinar elaborat per donar la benvinguda als companys d’arreu de Catalunya.
A la tarda, a les 16.20 hores, un cop hagi deliberat el jurat, es proclamaran els guanyadors del certamen i es lliuraran els certificats de participació de l’skillCuinaLleida2014. La prova, inspirada en la internacional WorldSkills Competition, servirà per a seleccionar els candidats –de cadascuna de les disciplines participants– que representaran Catalunya a l’SpainSkills.
Les fases d’elaboració i presentació al jurat de la competició estan obertes al gran públic que podrà accedir a l’Escola de forma gratuïta entre les 9 i les 14 hores.
La CATskills és una competició organitzada per la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, del Departament d’Ensenyament, de la Generalitat de Catalunya; en el marc del programa finançat pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte y cofinançat pel Fons Social Europeu.La Escuela de Hotelería y Turismo de Lleida acoge hoy 8 de mayo, el skillCuina2014, disciplina de competición del Catskill, el campeonato de Cataluña de Formación Profesional (FP), que se celebra cada dos años con el objetivo de mostrar las habilidades y competencias de los alumnos de los ciclos de Formación Profesional.
La jornada se iniciará a las 8.15 horas con la acreditación y visita a las instalaciones de los participantes, justo antes del inicio de la competición previsto a las 9.15 horas.
En esta edición los alumnos representantes de cada una de las escuelas de cocina de Cataluña dispondrán de dos horas para preparar tres elaboraciones que presentarán ante un jurado degustador (12.15 horas). A continuación, a las 14 horas, los alumnos de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, servirán la comida elaborada para dar la bienvenida a los compañeros de toda Cataluña.
Por la tarde, a las 16.20 horas, una vez haya deliberado el jurado, se proclamarán los ganadores del certamen y se entregarán los certificados de participación del skillCuinaLleida2014. La prueba, inspirada en la internacional WorldSkills Competition, servirá para seleccionar a los candidatos -de cada una de las disciplinas participantes- que representarán a Cataluña al SpainSkills.
Las fases de elaboración y presentación al jurado de la competición están abiertas al gran público que podrá acceder a la Escuela de forma gratuita entre las 9 y las 14 horas.
Catskill es una competición organizada por la Dirección General de Formación Profesional Inicial y Enseñanzas de Régimen Especial, del Departamento de Educación de la Generalitat de Catalunya; en el marco del programa financiado por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte y cofinanciado por el Fondo Social Europeo.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats