Ecotour per descobrir Torres & EarthEcotour para descubrir Torres & Earth

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Torres presenta una nova activitat per donar a conèixer el seu projecte mediambiental Torres & Earth.
L’Ecotour es realitza el primer dissabte de cada mes al Centre de Visites que Torres té al seu celler de Pacs del Penedès (a uns 50 km de Barcelona) i consisteix en un recorregut a peu d’aproximadament 2 hores de durada. Els participants poden gaudir i conèixer la natura del Penedès, el conreu de la vinya, les tècniques que Torres desenvolupa per aconseguir una agricultura respectuosa amb el medi ambient i altres detalls del projecte Torres & Earth.
Torres & Earth agrupa totes les accions que les diferents àrees i empreses del grup fan per lluitar contra el canvi climàtic com el foment de les energies renovables, l’eco-eficiència en el transport, l’optimització de l’ús de l’aigua, els projectes de R+D+i per fixar el CO2, etc.
Algunes fa dècades que estan implementades, d’altres estan en la fase inicial.
Aquesta tasca ha estat reconeguda amb importants distincions, com el premi Green Company of the Year 2010 concedit per la prestigiosa revista anglesa Drink Business (la qual anteriorment va incloure el celler en la seva Green List de 2009).Torres presenta una nueva actividad para dar a conocer su proyecto medioambiental Torres & Earth.
El Ecotour se realiza el primer sábado de cada mes al Centro de Visitas que Torres tiene a su bodega de Pacs del Penedès (a unos 50 km de Barcelona) y consiste en un recurrido a pie de aproximadamente 2 horas de duración. Los participantes pueden disfrutar y conocer la naturaleza del Penedès, el cultivo de la viña, las técnicas que Torres desarrolla para conseguir una agricultura respetuosa con el medio ambiente y otros detalles del proyecto Torres & Earth.
Torres & Earth agrupa todas las acciones que las diferentes áreas y empresas del grupo hacen para luchar contra el cambio climático como el fomento de las energías renovables, el eco-eficiencia en el transporte, la optimización del uso del agua, los proyectos de I+D+i para fijar el CO2, etc.
Algunas hace décadas que están implementadas, otras están en la fase inicial.
Esta tarea ha sido reconocida con importantes distinciones, como el premio Green Company of the Year 2010 concedido por la prestigiosa revista inglesa Drink Business (la cual anteriormente incluyó la bodega en su Green List de 2009).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats