DOP Oli de Terra AltaDOP Aceite de Terra Alta

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La zona de producció de l’oli d’oliva amb denominació d’origen Oli de Terra Alta està constituïda pels terrenys ubicats a la comarca de Terra Alta i en alguns municipis de la comarca de la Ribera de l’Ebre.
Els municipis de Terra Alta són: Arnés, Batea, Bot, Caseres, Corbera d’Ebre, Gandesa, Horta de Sant Joan, La Fatarella, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca, Prat de Comte i Vilalba dels Arcs. Els municipis de Ribera d’Ebre són: Ascó, Flix (tot el municipi excepte la conca alta del riu La Cana) i Riba-roja d’Ebre. La zona de producción del aceite de oliva con denominación de origen Aceite de Terra Alta está constituida por los terrenos ubicados a la comarca de Terra Alta y en algunos municipios de la comarca de la Ribera del Ebro.
Los municipios de Terra Alta son: Arnés, Batea, Bot, Caseres, Corbera d’Ebre, Gandesa, Horta de Sant Joan, La Fatarella, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca, Prat de Comte y Vilalba dels Arcs. Los municipios de Ribera de Ebro son: Ascó, Flix (todo el municipio excepto la cuenca alta del río La Cana) y Riba-roja d’Ebre.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats