DO CatalunyaDO Catalunya

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El vi forma part de la tradició i la història de Catalunya. Tant pel que fa a la geografia com al clima, existeix una diversitat multiforme en els seus vins que troba en l’acció humana una unitat que els distingeix. Les varietats comunes conformen la identitat d’aquesta Denominació d’Origen que aplega bona part dels territoris de conreu de vinya del nostre país.
La DO Catalunya es defineix per la voluntat de potenciació de la qualitat i d’augment de les opcions de comercialització, amb una menció que és sinònim de feina ben feta en els principals mercats internacionals.
S’hi elaboren vins negres potents, d’aroma franca i intensa, molt equilibrats. Els vins blancs són, en general, lleugers i molt fruitats. Els rosats i els licorosos tradicionals, misteles, rancis i dolços naturals completen l’oferta de la Catalunya.El vino forma parte de la tradición y la historia de Cataluña. Tanto en lo relativo a la geografía como al clima, existe una diversidad multiforme en sus vinos que encuentra en la acción humana una unidad que los distingue. Las variedades comunes conforman la identidad de esta Denominación de Origen que reúne buena parte de los territorios de cultivo de viña de nuestro país.
La DO Cataluña se define por la voluntad de potenciación de la calidad y de aumento de las opciones de comercialización, con una mención que es sinónimo de trabajo muy hecho en los principales mercados internacionales.
Se elaboran vinos tintos potentes, de aroma franco e intensa, muy equilibrados. Los vinos blancos son, en general, ligeros y muy afrutados. Los rosados y los licorosos tradicionales, mistelas, rancios y dulces naturales completan la oferta de la Cataluña.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats