Diferents entitats de Lleida “apuren” la temporada de calçotsDiferentes entidades de Lleida “apuran” la temporada de “calçots”

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Diferents entitats lleidatanes van aprofitar el passat cap de setmana per apurar la temporada de calçots amb dinars de germanor dedicats a aquesta saborosa menja importada de les veïnes terres tarragonines.
L’Associació Cultural Gastronòmica Lo Tall de Lleida va sumar una cinquantena de comensals en una calçotada a l’horta de Lleida, el dissabte. Amb la mateixa finalitat, una trentena de socis i amics del Centro Galego de la ciutat es van donar cita el diumenge a l’Ermita de Grenyana.
Mentre que els pre-benjamins del Club de Fútbol Pardinyes i els socis del Club de Tir a l’Arc, de la mateixa barriada, van fer els seus particulars homenatges a aquesta ceba allargada amb sengles dinars a les instal·lacions de llurs clubs ubicats a l’avinguda Pearson del barri de Pardinyes.Diferentes entidades leridanas aprovecharon el pasado fin de semana para apurar la temporada de “calçots” con comidas de hermandad dedicadas a esta sabrosa comida importada de las vecinas tierras tarraconenses.
La Asociación Cultural Gastronómica Lo Tall de Lleida sumó una cincuentena de comensales en una “calçotada” en la huerta de Lleida, el sábado. Con la misma finalidad, una treintena de socios y amigos del Centro Galego de la ciudad se dieron cita el domingo en la Ermita de Grenyana.
Mientras que los pre-benjamines del Club de Fútbol Pardinyes y los socios del Club de Tiro al Arco, de la misma barriada, hicieron sus particulares homenajes a esta cebolla alargada con sendas comidas a las instalaciones de sus clubes ubicados a la avenida Pearson del barrio de Pardinyes.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats