Deu receptes diferents de Cuina del caragol de Lleida en un únic menú per a promocionar L’AplecDiez recetas diferentes de Cocina del caracol de Lleida en un único menú para promocionar L’Aplec

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Caragol de Lleida (Fecoll) esdevé per onzè any consecutiu, ambaixadora de la Cuina del caragol de Lleida. La promoció gastronòmica del Caragol Tour –que enguany visita les ciutats de Logroño, Perpinyà, Madrid (ahir, dilluns 28 d’abril) i Barcelona– presenta la festa amb un menú dissenyat i elaborat pels professors i alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
La proposta reuneix deu variacions de la cuina més emblemàtica de Lleida: paté de caragol i vi dolç; cassoleta de mousse de caragol; broqueta de caragol en tempura; cassoleta de caragol confitat i pera escalivada; caragols amb catxipanda, amb confit de llonganissa i conill, amb samfaina, dolços i picants, a la gormanda amb allioli i vinagreta de tomata, amb cigrons i bacallà o amb melós de vedella i patata. Caracol de Lleida (Fecoll) se convierte por undécimo año consecutivo, embajadora de la Cocina del caracol de Lleida. La promoción gastronómica del Caragol Tour-que este año visita las ciudades de Logroño, Perpiñán, Madrid (ayer, lunes 28 de abril) y Barcelona-presenta la fiesta con un menú diseñado y elaborado por los profesores y alumnos de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida.
La propuesta reúne diez variaciones de la cocina más emblemática de Lleida: paté de caracol y vino dulce; cazoleta de mousse de caracol; brocheta de caracol en tempura; cazoleta de caracol confitado y pera escalibada; caracoles con catxipanda, con confit de salchichón y conejo, con pisto, dulces y picantes, a la gormanda con alioli y vinagreta de tomate, con garbanzos y bacalao o con meloso de ternera y patata.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats