Darrer dijous de Tasta la Fresca! amb més de 40 establimentsÚltimo jueves de Tasta la Fresca! con más de 40 establecimientos

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Més de quaranta bars i restaurants de la Federació d’Hostaleria de Lleida tanquen aquest dijous 5 de setembre, la campanya “Tasta la fresca!” amb la que s’han dinamitzat les terrasses d’estiu de Lleida amb sopars, entrepans, torrades i copes a preus promocionals.
“Tasta la fresca!” segons expliquen els organitzadors “és una invitació a sortir de casa per compartir una estona amb bona companyia tots els dijous d’estiu.”
La campanya ha ofert entrepans, torrades i menús amb beguda inclosa a un preu d’entre cinc i dotze euros; a més de copes a un preu únic de tres euros.
Hostaleria de Lleida amb aquesta proposta gastronòmica ha volgut “dinamitzar els vespres i les nits dels dijous de Lleida i província amb una oferta de qualitat, diversa i a preus assequibles”.
A www.movimenth.com es troben tots els establiments que participen i la seva oferta en detall per poder escollir abans de sortir de casa o des de qualsevol lloc.
Cada establiment té una fitxa amb la seva proposta, horaris, dades de contacte i ubicació.
Paral·lelament, a les xarxes de Facebook i Twitter es van compartint les novetats de la promoció i es proposen diferents sortejos per dinamitzar la campanya i animar a tothom a sortir de casa i gaudir de les nits d’estiu.Más de cuarenta bares y restaurantes de la Federación de Hostelería de Lleida cierran este jueves, 5 ​​de septiembre, la campaña “Tasta la fresca!” con la que se han dinamizado las terrazas de verano de Lleida con cenas, bocadillos, tostadas y copas a precios promocionales.
“Tasta la fresca!” según explican los organizadores “es una invitación a salir de casa para compartir un rato en buena compañía todos los jueves de verano.”
La campaña ha ofrecido bocadillos, tostadas y menús con bebida incluida a un precio de entre cinco y doce euros, además de copas a un precio único de tres euros.
Hostelería de Lleida con esta propuesta gastronómica ha querido “dinamizar las tardes y, sobre todo, las noches de los jueves de Lleida y provincia con una oferta de calidad, diversa y a precios asequibles”.
En www.movimenth.com se encuentran todos los establecimientos que participan y su oferta en detalle para poder elegir antes de salir de casa o desde cualquier lugar.
Cada establecimiento tiene una ficha con su propuesta, horarios, datos de contacto y ubicación.
Paralelamente, en las redes de Facebook y Twitter se han compartido las novedades de la promoción y se proponen diferentes sorteos para dinamizar la campaña y animar a todos a salir de casa y disfrutar de las noches de verano.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats