Cursos de tast d’iniciació i perfeccionamentCursos de cata de iniciación y perfeccionamiento

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

En el marc del Festival del Vi del Somontano i amb l’objectiu d’ampliar -durant el dia- l’oferta d’activitats del Festival i aprofitar el flux de turisme per a donar a conèixer el patrimoni vinícola de la zona, la Ruta del Vi Somontano i la Denominació d’Origen Somontano proposen, per quart any consecutiu, un programa complementari als concerts i a la Mostra Gastronòmica amb visites a cellers i cursos de cata d’iniciació i perfeccionament.
Així els dies 5 i 7 d’agost s’impartiran cursos d’iniciació al tast de vins de 18.00 a 20.00 hores en l’Espai del Vi de la Denominació d’Origen Somontano, mentre que el divendres, dia 6 d’agost, i el diumenge, dia 8 a la mateixa hora i en el mateix lloc, es desenvoluparan els del nivell de perfeccionament.
El preu és de 10 euros per persona. En el marco del Festival del Vino del Somontano y con el objetivo de ampliar -durante el día- la oferta de actividades del Festival y aprovechar el flujo de turismo para dar a conocer el patrimonio vinícola de la zona, la Ruta del Vino Somontano y la Denominación de Origen Somontano proponen, por cuarto año consecutivo, un programa complementario a los conciertos y a la Muestra Gastronómica con visitas a bodegas y cursos de cata de iniciación y perfeccionamiento.
Así los días 5 y 7 de agosto se impartirán cursos de iniciación a la cata de vinos de 18.00 a 20.00 horas en el Espacio del Vino de la Denominación de Origen Somontano, mientras que el viernes, día 6 de agosto, y el domingo, día 8 a la misma hora y en el mismo lugar, se desarrollarán los del nivel de perfeccionamiento.
El precio es de 10 euros por persona.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats