Cuina, vins i tallers a la Fira de l’Oli de les Borges BlanquesCocina, vinos y talleres en la Feria del Aceite de les Borges Blanques

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Fira de l’Oli de les Borges Blanques vol potenciar la gastronomia dins del seu programa d’actes amb activitats com degustacions, tastos de vins, tallers i xerrades.
El petits seran els primers “gastroprotagonistes” de la mostra garriguenca amb tallers d’ametlles garapinyades i torrades de Santa Teresa, durant el matí del divendres. Pel que fa la es demostracions de cuina, l’Escola d’Hoteleria oferirà degustacions les tardes del divendres, dissabte i diumenge, així com els matins de dissabte i diumenge.
Vinya Els Vilars d’Arbeca obrirà les sessions de tast de vins el divendres a les 19.00 hores amb Antoni Aldomà. Els vins Clos Pons es tastaran el dissabte a les 13.00 hores; mentre que el Celler Matallonga de Fulleda presentarà el Vi de Banya a partir de les 18.00 hores. El Celler Tomàs Cusiné del Vilosell també ha programat un tast pel diumenge a les 13.00 hores i Mas Blanc i Jové, de la Pobla de Cérvoles, a les 17.30 hores.
Xerrades sobre la llet de cabra (divendres a les 18.00 hores); jornades sobre l’oliva de taula i herbes aromàtiques i remeieres (dissabte al matí)… també estan presents en aquest programa que es completa amb tastets de vinagre, pa de ronyó i, com no podia ser d’una altra manera, d’oli, durant els tres dies de fira.La Feria del Aceite de Les Borges Blanques quiere potenciar la gastronomía dentro de su programa de actos con actividades como degustaciones, catas de vinos, talleres y charlas. Los pequeños serán los primeros “gastroprotagonistas” de la muestra carrasqueña con talleres de almendras garrapiñadas y tostadas de Santa Teresa, durante la mañana del viernes. En cuanto a la se demostraciones de cocina, la Escuela de Hostelería ofrecerá degustaciones las tardes del viernes, sábado y domingo, así como las mañanas de sábado y domingo.
Viña Els Vilars de Arbeca abrirá las sesiones de cata de vinos el viernes a las 19.00 horas con Antonio Aldomà. Los vinos Clos Pons se probarán el sábado a las 13.00 horas, mientras que la Bodega Matallonga de Fulleda presentará el Vino de Cuerno a partir de las 18.00 horas. La Bodega Tomás Cusiné de El Vilosell también ha programado una cata para el domingo a las 13.00 horas y Mas Blanc y Jové, de La Pobla de Cérvoles, a las 17.30 horas.
Charlas sobre la leche de cabra (viernes a las 18.00 horas); jornadas sobre la aceituna de mesa y hierbas aromáticas y medicinales (sábado por la mañana) … también están presentes en este programa que se completa con degustaciones de vinagre, pan de riñón y, como no podía ser de otra manera, de aceite, durante los tres días de feria.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats