Cuina dels bolets a l’Alta RibagorçaCocina de las setas en la Alta Ribagorça

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els restaurants Ribagorça (Vilaller), Casa Prades (El Pont de Suert), Casa Peiró (Coll) i Hostal La Plaça (Erill la Vall) , seran els encarregats d’obrir aquest cap de setmana del 2 al 5 d’octubre les 14 Jornades Gastronòmiques del Bolet de l’Alta Ribagorça., organitzades pel Consell Comarcal.
El Cafè Sedona (Taüll), La Perdiu (Pla de l’Ermita de Taüll), La Granja (Eril la Vall), i l’Asadador Vasco Sidreria Karpanta (Pla de l’Ermita de Taüll), continuaran aquest homenatge gastronòmic al bolet entre els dies 9 i 12 d’octubre.
Mentre que des del 16 al 19 d’octubre es podran degustar menús de bolets als establiments Jean Luc (Caldes de Boí), Villa Maria (Llesp) i Hostal Casa Prades (El Pont de Suert).
La darrera oportunitat per tastar els menús d’aquesta mostra gastronòmica seran els dies 23, 24, 25 i 26 d’octubre als restaurants L’Aüt (Eril la Vall), Augusta (Pla de l’Ermita de Taüll) i Casós (Boí).
Entre les activitats complementaries el Consell Comarcal ha programat la celebració del Dia mundial dels ocells els dies 4 i 5 d’octubre; una exposició de bolets, els dies 11 i 12; així com rutes per descobrir el romànic tots els diumenges d’octubre. Les activitats de natura seguiran el dia 11 amb l’itinerari “Fruits de muntanya”i el dia 18 amb l’activitat “Senderisme interpretatiu. Visita al Salencar de Barruera”. Finalment, la 9a edició de la Fira de la Girella i Velles Tradicions a Muntanya, tindrà lloc el diumenge 26 d’octubre.Los restaurantes Ribagorça (Vilaller), Casa Prades (El Pont de Suert), Casa Peiró (Coll) y Hostal La Plaça (Erill la Vall) , serán los encargados de abrir este fin de semana del 2 al 5 de octubre las 14 Jornadas Gastronómicas de la Seta de la Alta Ribagorça., organizadas por el Consejo Comarcal.
El Cafè Sedona (Taüll), La Perdiu (Pla de l’Ermita de Taüll), La Granja (Eril la Vall), y el Asadador Vasco Sidreria Karpanta (Pla de l’Ermita de Taüll), continuarán este homenaje gastronómico a la seta entre los días 9 y 12 de octubre.
Mientras que desde el 16 al 19 de octubre se podrán degustar menús de setas a los establecimientos Jean Luc (Caldes de Boí), Villa Maria (Llesp) y Hostal Casa Prades (El Pont de Suert).
La última oportunidad para probar los menús de esta muestra gastronómica serán los días 23, 24, 25 y 26 de octubre en los restaurantes El Aüt (Eril la Vall), Augusta (Pla de l’Ermita de Taüll) y Casós (Boí).
Entre las actividades complementarías el Consejo Comarcal ha programado la celebración del Día mundial de los pájaros los días 4 y 5 de octubre; una exposición de setas, los días 11 y 12; así como rutas para descubrir el románico todos los domingos de octubre. Las actividades de naturaleza seguirán el día 11 con el itinerario “Frutos de montaña”y el día 18 con la actividad “Senderismo interpretativo. Visita al Salencar de Barruera”. Finalmente, la 9a edición de la “Feria de la Girella” y “Viejas Tradiciones a Montaña”, tendrá lugar el domingo 26 de octubre.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats