Cuina catalana al menú del dia de La MasoveraCuina catalana al menú del dia de La Masovera

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Restaurant La Masovera ha fet, en pocs mesos, tota una clientela a la nova Balàfia (plaça Jardí de les Magnòlies, 3). La cuina catalana és l’especialitat de la casa, una preferència que es trasllada al menú del dia d’aquest establiment en diferents plats.
Favetes a la catalana, crema de marisc o truita de pernil són alguns dels primers que vam trobar en un menjador que té a les germanes Anna i Eva Sánchez com a màximes responsables. Entre els segons, peix i carns com la llonza de porc amb formatge, la vedella empanada o a la brasa sempre hi són presents. Tot amb postres de la casa i beure per 10 euros IVA inclòs.El Restaurante La Masovera ha hecho, en pocos meses, toda una clientela en la nueva Balàfia (plaza Jardín de las Magnòlies, 3). La cocina catalana es la especialidad de la casa, una preferencia que se traslada al menú del día de este establecimiento en diferentes platos.
Habitas a la catalana, crema de marisco o tortilla de jamón son algunos de los primeros que encontramos en un comedor que tiene a las hermanas Anna y Eva Sánchez como máximas responsables. Entre los segundos, pescado y carnes como la chuleta de cerdo con queso, la ternera empanada o a la brasa siempre están presentes. Todo con postres de la casa y bebida por 10 euros IVA incluido.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats