Cristina Garbancita, al cicle comunicació i gastronomiaCristina Garbancita, en el ciclo comunicación y gastronomía

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Cristina Garbancita inaugura el pròxim dilluns 28 d’octubre, el cicle professional de dinars tertúlia de Como Pomona i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
Sota el títol “Com ser un restaurant efectiu a Facebook?”, la popular blocaire navarresa exposarà les oportunitats que ofereix la famosa xarxa social als establiments de restauració. Garbancita estarà acompanyada per altres dos blocaires: Dolors Mateu –nascuda a Vallfogona de Balaguer i autora del llibre La cocina de la Dolorss (Editorial Planeta , 2013)– i per Rafa Gimena –Como Pomona, periodista, consultor de comunicació, comentarista i blocaire gastronòmic–.
El cicle s’inaugura, al tancament d’aquesta edició, amb el patrocini del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i dels Camins d’Or Líquid del Consell Comarcal del Segrià. A més, com a productes convidats en aquesta primera tertúlia, es podran degustar els vins de Castell del Remei i Cérvoles, les cerveses artesanes de La Vella Caravana i els productes de Carn Sargaire. L’elaboració, cuina i servei aniran a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
El preu del dinar tertúlia és de 25 euros/persona i donarà inici a les 14h al restaurant pedagògic de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. La inscripció està oberta a propietaris i gestors de reputació on-line de restaurants i es pot formalitzar a www.comopomona.com.Cristina Garbancita inaugura el próximo lunes, 28 de octubre, el ciclo profesional de comidas tertulia de Como Pomona y la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida.
Bajo el título ” Cómo ser un restaurante efectivo en Facebook? “, la popular bloguera navarra expondrá las oportunidades que ofrece la famosa red social a los establecimientos de restauración. Garbancita estará acompañada por otros dos bloggers: Dolors Mateu -nacida en Vallfogona de Balaguer y autora del libro La cuina de la Dolorss (Editorial Planeta, 2013 ) – y por Rafa Gimena – Como Pomona, periodista, consultor de comunicación, comentarista y bloguero gastronómico -.
El ciclo se inaugura, al cierre de esta edición, con el patrocinio del Departamento de Agricultura de la Generalitat de Cataluña y de los Camins d’Or Líquid del Consejo Comarcal del Segrià. Además, como productos invitados en esta primera tertulia, se podrán degustar los vinos de Castell del Remei y Cérvoles, las cervezas artesanas de La Vella Caravana y los productos de Carn Sargaire. La elaboración, cocina y servicio a cargo de los alumnos de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida.
El precio de la comida tertulia es de 25 euros/persona y dará inicio a las 14h en el restaurante pedagógico de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida. La inscripción está abierta a propietarios y gestores de reputación online de restaurantes y se puede formalizar en www.comopomona.com .

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats