Creu Roja Lleida obre el seu curs de cuina a l’ofici de cambrerCreu Roja Lleida abre su curso de cocina al ofici de camarero

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Creu Roja Lleida ha incorporat a aquesta edició del seu curs d’inserció laboral l’ofici de cambrer amb una quinzena d’alummes que des del dia 16 d’octubre al 22 de novembre podran introduïr-se en aquestes disciplines a l’aula de cuina de Sunka.
Aquest seminari taller està adreçat a immigrants i altres col·lectius vulnerables i està impartit pel cuiner Antoni Rúbies i el somelier i cambrer Alexander Salevic.
Aquesta activitat organitzada per Creu Roja Lleida compta amb el suport del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i amb el finançament del Fons Social Europeu.Cruz Roja Lleida ha incorporado a esta edición de su curso de inserción laboral el oficio de camarero con una quincena de alumnos que desde el día 16 de octubre al 22 de noviembre podrán introducirse en estas disciplinas en el aula de cocina de Sunka.
Este seminario taller está dirigido a inmigrantes y otros colectivos vulnerables y está impartido por el cocinero Antoni Rúbies y el somelier y camarero Alexander Salevic.
Esta actividad organizada por Cruz Roja Lleida cuenta con el apoyo del Departamento de Trabajo de la Generalitat de Cataluña y con la financiación del Fondo Social Europeo.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats