Creix un 12% els vins presentats al Segon Concurs de vins de la DO Costers del Segre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

image0

Una vintena de sommeliers professionals tasten les mostres presentades en la Seu Vella

Prop de 140 vins es presenten al Segon Concurs dels vins de la Denominació d’Origen Costers del Segre que organitza el seu Consell Regulador amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i la coordinació tècnica dels Premis Vinari. Unes dades que supossen un increment del 12% de vins presentats i una participació del 80% dels cellers de la denominació.

L’aula taller de la Seu Vella ha acollit el tast del jurat format per una vintena de sommeliers, entre els quals ha estat Toni Albiol, actual Millor Sommelier de Catalunya i Tercer d’Espanya. Els altres professionals que han format part del jurat han estat: Gregori Albareda, Nacho Bustamante, Joan Carrion, Anna Casabona, Llúcia Castaño, Enric Català, Juanjo Ceresuela, Marisa Díaz, Rafa Gimena, Ramon Griñó, Jordi Martínez, Conxita Monserrat, Joan Nievas, Montserrat Pascual, Berta Pla, Ester Rocaginé, Gregori Rull, Enric Santiesteban, i Albert Señor.

El concurs premiarà primer, segon i tercer classificats en les categories: Blancs Joves, Blancs Criança, Rosats, Negres Joves, Negres Criança, i Escumosos. Així com es distingirà el millor monovarietal de raïm Macabeu; i el vi amb major puntuació de totes les categories com a Millor Vi DO Costers del Segre.

En darrer lloc, també es reconeixerà una persona o entitat que hagi destacat pels valors de Sostenibilitat i Respecte Mediambiental.

Els guanyadors es faran publlics en un acte de lliurament de premis al Castell de Gardeny de Lleida dijous vinent, dia 16 de novembre, a partir de les 20.00 hores. En acabar l’entrega de premis, es servirà un petit refrigeri amb la possibilitat de tastar els vins guanyadors i altres presentats al concurs.

Tast del Jurat de la segona edició del Concurs de Vins de la DO Costers del Segre ©Rafa Gimena

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats