Costers del Sió prepara les seves primeres 8.000 ampolles d,escumósCosters del Sió prepara sus primeras 8.000 botellas de espumoso

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El celler Costers del Sió està elaborant les seves 8.000 primeres ampolles de vi escumós amb Pinot Noir sota la DO Costers del Segre amb el paràmetres d’acidesa, PH i grau que demana la Denominació d’Origen Cava. Tot i que en l’actualitat les vinyes d’aquest celler estan fora de l’espai geogràfic del Cava, no descarten poder-les-hi incloure més endavant.
Els directius del celler esperen treure 4.000 ampolles d’escumós blanc i 4.000 de negre a la primavera de 2013.
D’altra banda, el celler de la DO Costers del Segre de la Noguera va aprofitar al fira d’Alimentaria d’aquest març per presentar el seu vi negre Siós Syrah 2010. Aquest vi, fruit d’un cupatge de les varietats Syrah (85%) i Garnatxa, té una criança de nou mesos en roure francès i s’ha fet un tiratge de 8.005 ampolles. A la vista és un vi molt viu de color cirera intens amb molts tocs violetes. Al nas ens arriba la fusta, però predominen les fruites vermelles. El pas en boca és agradable i persistent i amb un fort record a regalèssia.La bodega Costers del Sió está elaborando sus 8.000 primeras botellas de vino espumoso con Pinot Noir bajo la DO Costers del Segre con los parámetros de acidez, PH y grado que pide la Denominación de Origen Cava. Aunque en la actualidad los viñedos de esta bodega están fuera del espacio geográfico del Cava, no descartan poderla incluir más adelante.
Los directivos de la bodega esperan sacar 4.000 botellas de espumoso blanco y 4.000 de negro en la primavera de 2013.
Por otra parte, la bodega de la DO Costers del Segre de la Noguera aprovechó al feria Alimentaria de este marzo para presentar su vino tinto Siós Syrah 2010. Este vino, fruto de un coupage de las variedades Syrah (85%) y Garnacha, tiene una crianza de nueve meses en roble francés y se ha hecho una tirada de 8.005 botellas. A la vista es un vino muy vivo de color cereza intenso con muchos toques violetas. En nariz nos llega la madera, pero predominan las frutas rojas. El paso en boca es agradable y persistente y con un fuerte recuerdo a regaliz.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats