Costers del Segre, protagonista de les tertúlies de l’Ateneu BarcelonèsCosters del Segre, protagonista de las tertúlias del Ateneu Barcelonès

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Denominació d’Origen Costers del Segre va ser protagonista, el passat dimecres dia 29 d’abril, de les tertúlies gastronòmiques que se celebren a l’Ateneu Barcelonès sobre el vi de Catalunya. Aquestes tertúlies són una iniciativa de Vi a Punt i el restaurant ATN, amb la col·laboració de l’INCAVI.
En el decurs de la tertúlia es va parlar de les diferències dels diversos territoris, a nivell geològic i climàtic, de la DO Costers del Segre, així com de la història i econonomia d’aquesta DO de les comarques de Lleida. Malgrat un vincle històric innegable, la recuperació de la vinya és relativament moderna en aquesta zona vinícola. Es tracta d’una DO que s’ha caracteritzat per la innovació tecnològica i per la connexió amb els mercats més competitius.
El canvi climàtic, els nous consumidors i la competència a nivell mundial també van ser tractats en la trobada. Durant l’acte, que va començar a les 21.00h, es va fer un tast del vi Petit Grealó, de Vinya de l’Hereu, i del vi Saó Expressiu, de Mas Blanch i Jové.La Denominación de Origen Costers del Segre fue protagonista, el pasado miércoles día 29 de abril, de las tertulias gastronómicas que se celebran al Ateneu Barcelonès sobre el vino de Cataluña. Estas tertulias son una iniciativa de “Vi a Punt” y el restaurante ATN, con la colaboración de la INCAVI.
En el decurso de la tertulia se habló de las diferencias de los varios territorios, a nivel geológico y climático, de la DO Costers del Segre, así como de la historia y economia de esta DO de las comarcas de Lleida. A pesar de un vínculo histórico innegable, la recuperación de la viña es relativamente moderna en esta zona vinícola. Se trata de una DO que se ha caracterizado por la innovación tecnológica y por la conexión con los mercados más competitivos.
El cambio climático, los nuevos consumidores y la competencia a nivel mundial también fueron tratados en el encuentro. Durante el acto, que empezó a las 21.00h, se hizo una cata del vino Petit Grealó, de Vinya de l’Hereu, y del vino Saó Expressiu, de Mas Blanch i Jové.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats