Concurs de Migas de la Casa de AndalucíaConcurso de Migas de la Casa de Andalucía

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El Concurs de Migas de la Casa de Andalucía de Lleida del passat 24 de febrer, va aplegar 17 parelles de cuiners als pavelló municipal de Magraners.
En la modalitat de presentació, els premis van ser per a Maite Buitrago i Carmen Membrives; Cristina López i Dolores García, i per a l’Associació de Veïns de Magraners. En la modalitat de degustació, els tres primers classificats van ser Francisco Sánchez i José Rubias; Pep el Pastelero i Manuela i Puri Chica.
Els estils van ser diversos: a l’estil d’Extremadura, de l’Aragó o de Màlaga. Tot seguit, es va celebrar un dinar popular amb quatre-cents comensals.El Concurso de Migas de la Casa de Andalucía de Lleida del pasado 24 de febrero, reunió a 17 parejas de cocineros al pabellón municipal de Magraners.
En la modalidad de presentación, los premios fueron para Maite Buitrago y Carmen Membrives, Cristina López y Dolores García, y para la Asociación de Vecinos de Magraners. En la modalidad de degustación, los tres primeros clasificados fueron Francisco Sánchez y José Rubias, Pep el Pastelero y Manuela y Puri Chica.
Los estilos fueron diversos: al estilo de Extremadura, de Aragón o de Málaga. A continuación, se celebró una comida popular con cuatrocientos comensales.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats