[:ca]Clos Pons presenta un nou cava rosat fet amb Pinot Noir i Garnatxa[:es]Clos Pons presenta un nuevo cava rosado hecho con Pinot Noir y Garnatxa[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

170608Flocs

[:ca]El celler Clos Pons presenta aquest diumenge, dia 11 de juny, el seu cava Flocs Rosé elaborat amb Pinot Noir i Garnatxa. Un escumós que completa la familia de vins Clos Pons que ja comptava amb el cava Flocs, i diferents vins blancs i negres.

El singular cupatge d’aquest escumos DO Cava és d’un 70 per cent Pinot Noir i un 30 per cent de Garnatxa. Apostant per aquestes dues varietats, que no són habituals al cava, Clos Pons s’aparta de les tradicionals Xarel·lo, Macabeo, Parellada i Chardonay, que hi són presents al primer escumós Flocs que el celler lleidatà va presentar l’any passat. El Flocs Rosé es cria amb les seves lies durant un periode de cava mínim d’11 mesos i arriba al consumidor amb una graduació d’11,5 graus i la certificació de viticultura ecològica.

Clos Pons, aprofitant el paratge natural únic que envolta el seu celler al cor de Les Garrigues organitza una sessió de ioga amb la coneguda ex top model catalana Verónica Blume, ara dedicada en cos i ànima a la pràctica del ioga, per presentar el nou Flocs Rosé en societat. L’esdeveniment, que tindrà lloc aquest diumenge, dia 11 de juny, tindrà capacitat per unes 60 persones, serà exclusiu per als membres del club de vins Clos Pons i fa dies que ha penjat el cartell de complet.

Verónica Blume, després d’una introducció on parlarà de la seva experiència amb el ioga i de la disciplina com a eina de benestar, impartirà una classe guiada d’una hora.[:es]La bodega Clos Pons presenta este domingo, día 11 de junio, su cava Copos Rosé elaborado con Pinot Noir y Garnacha. Un espumoso que completa la familia de vinos Clos Pons que ya contaba con el cava Flocs, y diferentes vinos blancos y tintos.

El singular coupage de este espumoso DO Cava es de un 70 por ciento Pinot Noir y un 30 por ciento de Garnacha. Apostando por estas dos variedades, que no son habituales en el cava, Clos Pons aparta de las tradicionales Xarel·lo, Macabeo, Parellada y Chardonnay, que están presentes en el primer espumoso Flocs que la bodega leridana presentó el año pasado. El Flocs Rosé se cría con sus lías durante un período de cava mínimo de 11 meses y llega al consumidor con una graduación de 11,5 grados y la certificación de viticultura ecológica.

Clos Pons, aprovechando el paraje natural único que rodea su bodega en el corazón de Les Garrigues organiza una sesión de yoga con la conocida extop model catalana Verónica Blume, ahora dedicada en cuerpo y alma a la práctica del yoga, para presentar el nuevo Flocs rosé en sociedad. El evento, que tendrá lugar este domingo, día 11 de junio, tendrá capacidad para unas 60 personas, será exclusivo para los miembros del club de vinos Clos Pons y hace días que ha colgado el cartel de completo.

Verónica Blume, tras una introducción en la que hablará de su experiencia con el yoga y de la disciplina como herramienta de bienestar, impartirá una clase guiada de una hora.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats