Can Boix, L,Estel de la Mercè i Sant Vicenç, premis Cartaví Can Boix, L,Estel de la Mercè y Sant Vicenç, premios Cartaví

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Can Boix de Peramola, L’Estel de la Mercè de Lleida i l’Hotel Sant Vicenç de Pont de Bar han estat els guanyadors lleidatans de Cartaví en les categories de preu mig per cobert de més de 40 euros, fins els 40 euros i menys de 18 euros, respectivament. El concurs Cartaví té com a principal objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una promoció dels vins emparats en qualsevol de les Denominacions d’Origen (DO) catalanes.
L’Associació Vinícola Catalana organitza anualment aquests premis amb la pretensió de fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a les zones vitivinícoles catalanes, entre els professionals de la restauració, els sumillers i els consumidors. Aquests premis, oberts a tothom a través del web www.cartavi.cat, va permetre la proposta popular d’un dels restaurants concursants per part del gran públic. Aquesta proposta i posterior votació dels restaurants ha estat molt influent per escollir els restaurants finalistes.
Entre els 1.300 vots i els 434 restaurants proposats on line, un jurat acreditat ha escollit els guanyadors –en total 14 restaurants– dels Premis Cartaví 2012.
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural en funcions, Josep Maria Pelegrí –acompanyat del director general de l’INCAVI, Jordi Bort; del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila; i del director general de Desenvolupament Rural, Jordi Sala– va presidir a Barcelona, al Palau de la Generalitat, l’entrega d’aquests premis el passat dilluns dia 17 de desembre.
En aquesta edició s’han introduït alguns canvis. En anys anteriors es premiava els restaurants que disposaven a les seves cartes d’una major presència de vins catalans. A partir d’aquesta edició s’ha tingut més en compte els restaurants que hagin demostrat una major sensibilització vers els vins catalans i ho hagin sabut transmetre al consumidor.
Cartaví 2012 ha comptat amb la col·laboració de l’INCAVI, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Catalana de Sumillers, i de les onze DO catalanes.
Can Boix de Peramola, L’Estel de la Mercè de Lleida y el Hotel Sant Vicenç de Pont de Bar han sido los ganadores leridanos de Cartaví en las categorías de precio medio por cubierto de más de 40 euros, hasta los 40 euros y menos de 18 euros, respectivamente. El concurso Cartaví tiene como principal objetivo distinguir a los restaurantes catalanes que realizan día a día una promoción de los vinos amparados en cualquiera de las Denominaciones de Origen (DO) catalanas.
La Asociación Vinícola Catalana organiza anualmente estos premios con la pretensión de fomentar la presencia de los vinos catalanes en las cartas de los restaurantes ubicados en Cataluña, así como promocionar el conocimiento de los vinos elaborados en las zonas vitivinícolas catalanas, entre los profesionales de la restauración, los sumilleres y los consumidores. Estos premios, abiertos a todo el mundo a través de la web www.cartavi.cat, permitió la propuesta popular de uno de los restaurantes concursantes por parte del gran público. Esta propuesta y posterior votación de los restaurantes ha sido muy influyente para elegir los restaurantes finalistas.
Entre los 1.300 votos y los 434 restaurantes propuestos on line, un jurado acreditado ha escogido a los ganadores -en total 14 restaurantes- los Premios Cartaví 2012.
El consejero de Agricultura, Ganadería, Pesca, Alimentación y Medio Natural en funciones, Josep Maria Pelegrí -acompañado del director general del INCAVI, Jordi Bort, del director general de Alimentación, Calidad e Industrias Agroalimentarias, Domènec Vila, y del Director General de Desarrollo Rural, Jordi Sala -presidió en Barcelona, ​​en el Palau de la Generalitat, la entrega de estos premios el pasado lunes día 17 de diciembre.
En esta edición se han introducido algunos cambios. En años anteriores se premiaba a los restaurantes que disponían en sus cartas de una mayor presencia de vinos catalanes. A partir de esta edición se ha tenido más en cuenta los restaurantes que hayan demostrado una mayor sensibilización hacia los vinos catalanes y lo hayan sabido transmitir al consumidor.
Cartaví 2012 ha contado con la colaboración del INCAVI, del Departamento de Agricultura, Ganadería, Pesca, Alimentación y Medio Natural (DAAM) de la Generalidad de Cataluña, la Asociación Catalana de Sumilleres, y de las once DO catalanas .

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats