Batalla promociona l’Aplec amb els sobres de sucreBatalla promociona el Aplec con los sobres de azúcar

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Aplec del Caragol es promociona arreu d’Espanya gràcies als 150.000 sobres de sucre que Cafès Batalla està distribuint aquest mes de maig entre els seus clients amb la marca de la festa impressa. Aquesta acció és fruit de l’acord de col·laboració que l’empresa Cafès Tarrazú té amb la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll).
Al sobre també hi apareixen els títols Festa d’Interès Turístic Nacional i Festa Nacional d’Interès Tradicional; així com es publicita l’adreça electrònica www.aplec.org.El Aplec del Caracol se promociona en todo España gracias a los 150.000 sobres de azúcar que Cafés Batalla está distribuyendo este mes de mayo entre sus clientes con la marca de la fiesta impresa. Esta acción es fruto del acuerdo de colaboración que la empresa Cafés Tarrazú tiene con la Federación de Colles del Aplec del Caracol (Fecoll).
En e sobre también aparecen los títulos Fiesta de Interés Turístico Nacional y Fiesta Nacional de Interés Tradicional; así como se publicita la dirección electrónica www.aplec.org.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats