Arriba la Primavera amb Sabor d’Aplec, als restaurants de LleidaLlega la Primavera con Sabor de Encuentro, en los restaurantes de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques del Caragol organitzades per la Fecoll va començar ahir 1 de maig, amb la participació de catorze restaurants lleidatans que ofereixen menús de cuina del caragol. Les jornades, que s’emmarquen dins la campanya “Primavera amb Sabor d’Aplec” i que es perllongaran fins al dia 26, compten amb el suport de Banc Sabadell i la col·laboració de Turisme de Lleida i presenten enguany com a novetat, l’obsequi d’un exclusiu davantal de Lleida a tots els comensals que gaudeixin d’algun dels menús en els establiments participants. Propostes innovadores, com piruleta de caragols amb tempura de panís, paté de morro i orella de porc amb caragols i salsa de cireres o gaspatxo amb fruita de Lleida amb cruixent de bover; se sumaran a les tradicionals receptes amb caragols, com els caragols a la llauna o a la gormanda.
Els menús es poden consultar a www.aplec.org i van dels 18 als 30 euros.

La quinta edición de las Jornadas Gastronómicas del Caracol organizadas por la Fecoll comenzó ayer 1 de mayo, con la participación de catorce restaurantes leridanos que ofrecen menús de cocina del caracol. Las jornadas, que se enmarcan dentro de la campaña “Primavera con Sabor de Encuentro” y que se prolongarán hasta el día 26, cuentan con el apoyo de Banco Sabadell y la colaboración de Turismo de Lleida y presentan este año como novedad, el obsequio de un exclusivo delantal de Lleida a todos los comensales que disfruten de alguno de los menús en los establecimientos participantes. Propuestas innovadoras, como piruleta de caracoles con tempura de maíz, paté de morro y oreja de cerdo con caracoles y salsa de cerezas o gazpacho con fruta de Lleida con crujiente de boyero; se sumarán a las tradicionales recetas con caracoles, como los caracoles a la lata o en la gormanda.
Los menús se pueden consultar en www.aplec.org y los 18 a los 30 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats