Amplien el mapa de la Ruta del Vi de LleidaAmplian el mapa de la Ruta del Vi de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Comitè de Gestió del Club de Producte de Rutas del Vino de España ha autoritzat tancar el perímetre de les diferents subzones de la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre, incloent-hi àrees, abans intermèdies, de gran part de les comarques lleidatanes.
Aquest és un dels grans objectius que s’havia marcat l’entitat des de la seva fundació i permetrà augmentar l’oferta turística amb la incorporació de més establiments i sectors, que inicialment quedaven fora del territori de l’Associació. L’ampliació donarà entrada a restaurants, allotjaments i establiments que estaven interessats a formar-ne part.El Comité de Gestión del Club de Producto de Rutas del Vino de España ha autorizado cerrar el perímetro de las diferentes subzonas de la Ruta del Vino de Lleida-Costers del Segre, incluyendo áreas, antes intermedias, de gran parte de las comarcas leridanas.
Este es uno de los grandes objetivos que se había marcado la entidad desde su fundación y permitirá aumentar la oferta turística con la incorporación de más establecimientos y sectores, que inicialmente quedaban fuera del territorio de la Asociación. La ampliación dará entrada a restaurantes, alojamientos y establecimientos que estaban interesados ​​en formar parte.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats