Àmplia oferta de plats amb caragols al Condes i a l’OasisAmplia oferta de platos con caracoles en el Condes y en el Oasis

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La restauració de Lleida aprofita el mes de maig per a rendibilitzar la tradició caragolera i les receptes fetes amb aquest ingredient es multipliquen a les cuines de la ciutat.
En aquest sentit, un any més, el Restaurant El Oasis i el Restaurant El Sauce (Hotel Condes de Urgel) del barri de Cappont han apostat per la cuina del caragol, per la qual cosa la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol ha inclòs la seva oferta al programa de la festa.
Pel que fa al Restaurant el Sauce (Hotel Condes de Urgel), el seu xef, Valeriano Iglesias ha incorporat a la carta plats com ara els caragols a la llauna, a la gourmanda, a la “Riojana” o amb samfaina i bacallà.
Per la seva part, la família Vidales Molina del Restaurant El Oasis ofereix un menú degustació amb aperitiu de tempura i patè de caragols, carabassó farcit de bolets i caragols, bacallà amb crosta d’allioli amb caragols, i conill amb caragols. Una oferta gastronòmica molt interessant i a tenir en compte durant aquest mes de maig a Lleida.La restauración de Lleida aprovecha el mes de mayo para rentabilizar la tradición caracolera y las recetas hechas con este ingrediente se multiplican en las cocinas de la ciudad.
En este sentido, un año más, el Restaurante El Oasis y el Restaurante El Sauce (Hotel Condes de Urgel) del barrio de Cappont han apostado por la cocina del caracol, por lo cual la Federació de Colles del Aplec del Caragol ha incluido su oferta en el programa de la fiesta.
En cuanto al Restaurante el Sauce (Hotel Condes de Urgel), su chef, Valeriano Iglesias ha incorporado a la carta platos como por ejemplo los caracoles “a la llauna”, a la gourmanda, a la “Riojana” o con samfaina y bacalao.
Por su parte, la familia Vidales Molina del Restaurante El Oasis ofrece un menú degustación con aperitivo de tempura y paté de caracoles, calabacín relleno de setas y caracoles, bacalao con costra de alioli con caracoles, y conejo con caracoles. Una oferta gastronómica muy interesante y a tener en cuenta durante este mes de mayo en Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats