Sopar de Lluna Plena i maridatge de gintònics amb Antoni Rúbies en Artesa de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

211119-comopomona_rafagimena

Una ginebra “lunar”, protagonista de la vetllada

L’Arrosseria Antoni Rubies d’Artesa de Lleida ha reprès enguany els seus sopars de maridatge amb gintònics i avui celebra un sopar de Lluna Plena amb una ginebra “lunar” (Gin Hendricks Lunar), que inclou flors que s’obren amb llum de lluna. El menú de la vetllada serà Tàrtar de gamba blanca, salicòrnia i merengue d’all negre de primer, per seguir amb Calamarsets de platja amb ceba dolça i foie-gras saltat. Tot seguit, Terrina de garrí saltat i, per postres, Pastís de full amb nabius i cassís y galeta dalgona. Aquesta combinació de plats maridarà amb les ginebres Gin Hendricks Lunar, Sipsmith London Dry Gin i Val d’Aran Dry Gin.

Sota el títol 6è Gin Pairing, Rubies ha preparat aquest singular menú a les nits del cap de setmana del mes de novembre (divendres i dissabtes) on els gintònics mariden amb els diferents plats de peix, carn i postres.

Gin Hendricks Lunar està elaborada amb flors que només floreixen sota la llum de la lluna. Es tracta d’una edició limitada que vol retre homenatge a la influència del satèl·lit sobre la natura de la Terra. Segon els elaboradors d’aquest destil·lat lunar “la base botànica de la ginebra és un misteri i s’explica millor si s’experimenta com un tot. Inspirada en els fenòmens que la lluna exerceix sobre la flora dels jardins del Gin Palace de la nova destil·leria per a crear Hendrick’s Lunar; la nova ginebra segueix amb el perfil de la casa, sumant, però frescor amb notes cítriques i un delicat joc aromàtic que aporten els accents florals”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats