Xavi Hernández enceta una nova etapa al Font del Genil d,ArsèguelXavi Hernández inicia una nueva etapa en el Font del Genil de Arsèguel

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Hotel Restaurant Font del Genil d’Arsèguel (Alt Urgell) ha obert aquest cap de setmana una nova etapa de la ma del jove xef i restaurador lleidatà, Xavi Hernández. Al seu restaurant es pot assaborir “cuina elaborada amb productes ecològics de proximitat com són les fruites i verdures de la zona, carn procedent de bestiar de pastura del Pirineu, pastes d’elaboració pròpia, formatges artesans de l’Alt Urgell i Cerdanya i pastisseria artesana feta a casa”.
Xavi Hernández (format a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida) ha passat per cuines de diferents restaurants de la Provença i Àustria; així com d’El Bulli amb Ferran Adrià; per la qual cosa està garantit que es potenciarà el toc gastronòmic d’aquest hotelet rural. Hernández vol “mantenir l’estil de respecte per l’entorn i el bon producte que fins ara ha tingut aquest establiment” emplaçat en el poble d’Arsèguel, en el Pirineu de Lleida, davant de la serra del Cadí. Oferint un entorn relaxat i amb encant per gaudir d’una estada tranquil·la en les seves còmodes habitacions i, que ara, també justifica una escapada gastronòmica.El Hotel Restaurante Font del Genil de Arsèguel (Alt Urgell) ha abierto este fin de semana una nueva etapa de la mano del joven chef y restaurador leridano, Xavi Hernández. En su restaurante se puede saborear “cocina elaborada con productos ecológicos de proximidad como son las frutas y verduras de la zona, carne procedente de ganado de pastoreo del Pirineo, pastas de elaboración propia, quesos artesanos del Alt Urgell y Cerdaña y pastelería artesana hecha en casa “.
Xavi Hernández (formado en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida) ha pasado por cocinas de diferentes restaurantes de la Provenza y Austria, así como de El Bulli con Ferran Adrià, por lo que está garantizado que se potenciará el toque gastronómico de este hotelito rural. Hernández quiere “mantener el estilo de respeto por el entorno y el buen producto que hasta ahora ha tenido este establecimiento” emplazado en el pueblo de Arsèguel, en el Pirineo de Lleida, ante la sierra del Cadí. Ofreciendo un entorno relajado y con encanto para disfrutar de una estancia tranquila en sus cómodas habitaciones y, que ahora, también justifica una escapada gastronómica.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats