Quatre “mezquitas” per a vins Costers del SegreCuatro mezquitas para vinos Costers del Segre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La XVII edició del Concurs Ciutat de Còrdova Premios Mezquita 2011 ha guardonat amb 4 medalles els vins de la DO Costers del Segre. El Saó Abrivat 2008 del celler Mas Blanch i Jové, ha aconseguit una “Gran Mezquita de Oro”, mentre que el vi Saó Expressiu, del mateix celler ha obtingut una “Mezquita de Oro”. El Sisquella 2010 del celler Clos Pons ha estat reconegut amb una “Mezquita de Plata”. Mentre que el Comalats Criança 2008 del celler La Planeta Comalats, ha obtingut “Mezquita de Bronze”.
El concurs, que va tenir lloc el passat dia 24 de setembre a la ciutat de Còrdova, està organitzat per l’Aula del Vino de Córdoba, associació sense ànim de lucre, que té per objectiu promoure i difondre la cultura enològica. Aquest concurs està oficialment reconegut pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i per la Conselleria d’Agricultura i Pesca de la Junta d’ Andalusia.
Els vins van ser tastats a cegues per un jurat format per 30 professionals de reconegut prestigi nacional e internacional, tots ells experts en anàlisi sensorial, com ara José Peñín, Andrés Proensa, Ernesto Portuondo o Bartolomé Sánchez, entre altres. En total s’han atorgat 173 medalles: 8 Gran Mezquita d’Or, 56 Mezquita d’Or, 78 Mezquita d’Argent i 31 Mezquita de Bronze. La XVII edición del Concurso Ciudad de Córdoba Premios Mezquita 2011 ha galardonado con 4 medallas los vinos de la DO Costers del Segre. El Saó Abrivat 2008 de la bodega Mas Blanch i Jové, ha conseguido una “Gran Mezquita de Oro”, mientras que el vino Saó Expressiu, de la misma bodega ha obtenido una “Mezquita de Oro”. El Sisquella 2010 de la bodega Clos Pons ha sido reconocido con una “Mezquita de Plata”, mientras que el Comalats Crianza 2008 de la bodega La Planeta Comalats, ha obtenido “Mezquita de Bronce”.
El concurso, que tuvo lugar el pasado día 24 de septiembre en la ciudad de Córdoba, está organizado por el Aula del Vino de Córdoba, asociación sin ánimo de lucro que tiene por objetivo promover y difundir la cultura enológica. Este concurso está oficialmente reconocido por el Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación y por la Consejería de Agricultura y Pesca de la Junta de Andalucía. Los vinos fueron catados a ciegas por un jurado formado por 30 profesionales de reconocido prestigio nacional e internacional, todos ellos expertos en análisis sensorial, como José Peñín, Andrés Proensa, Ernesto Portuondo o Bartolomé Sánchez, entre otros.
En total se han otorgado 173 medallas: 8 Gran Mezquita de Oro, 56 Mezquita de Oro, 78 Mezquita de Plata y 31 Mezquita de Bronce.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats