Propostes pels dinars i sopars de Nadal des d’InternetPropuestas para las comidas y cenas de Navidad des de Internet

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Arriba la Nit de Nadal i, qui més qui menys, comença a pensar i preparar els sopars o dinars els dies de Nadal i Sant Esteve. Receptes tradicionals, menges de festa, productes exòtics… Són moltes les possiblitats i la xarxa ens ofereix tot tipus de menús nadalencs.
Entrem a Google.es cerquem “cena de Navidad” i no ens acabem les ofertes.
A www.guiainfantil.com/navidad/recetas/indice.htm se’ns obrem un gran ventall de possibilitats per fer del sopar una festa per als més petits. Entre les ideees destaca l’elaboració de divertits canapès com el cor de tomata i pernil, els quadradets de pernil dolç, les caretes de paté o el barquet d’anxoves i formatge. Si els més petits participen en l’elaboració és fàcil que s’introdueixin en nous gustos.
Si anem a www.euroresidentes.com/Recetas/navidad/recetas_navidad.htm trobarem propostes molt tradicionals. Gall dindi farcit, rostit de vedella, cuixa de porc o corder al forn, besuc són algunes de les opcions que ens presenta el web. Per postres torrons, tronc de Nadal, massapà o torrades de Santa Teresa.
Trobem dinars exòtics a www.univision.com/content/channel.jhtml?secid=5781 on podem conèixer els plats tradicionals de Nadal de diferents paisos sudamericans com Mèxic, Puerto Rico, Nicaragua, Honduras Veneçuela. En aquest portal trobem receptes, fotografies i vídeos del xef Pepin.
Per últim, al portal www.ciberjob.org/cena/index.htm trobem, entre altres recomanacions gastronòmiques, receptes nadalenques per a tots els gustos. Però ens quedem amb el consell de preparar dinars o sopars rics en aperitius amb un únic plat fort i unes postres elaborades. Ciberjob reflexiona sobre les lifares i grans àpats que afarten i acumulen restes pel dia següent i recomana degustar bon menjar i bon beure en racions justes. I es que, quan parlem de gastronomia, sempre és millor primar la qualitat per davant la quantitat.Llega la Noche de Navidad y, quien más quien menos, empieza a pensar y preparar las cenas o comidas los días de Navidad y San Esteban. Recetas tradicionales, comidas de fiesta, productos exóticos… Son muchas las posibilidades y la red nos ofrece todo tipo de menús navideños.
Entramos a Google.es busquemos “cena de Navidad” y no nos acabamos las ofertas.
En www.guiainfantil.com/navidad/recetas/indice.htm se nos ofrece un gran abanico de posibilidades para hacer de la cena una fiesta para los más pequeños. Entre las ideas destaca la elaboración de divertidos canapés como el corazón de tomate y jamón, los cuadraditos de jamón dulce, las caretas de paté o el barquito de anchoas y queso. Si los más pequeños participan en la elaboración es fácil que se introduzcan en nuevos gustos.
Si vamos a www.euroresidentes.com/Recetas/navidad/recetas_navidad.htm encontraremos propuestas muy tradicionales. Pavo relleno, asado de ternera, muslo de cerdo o cordero al horno, besugo son algunas de las opciones que nos presenta el web. De postres turrones, tronco de Navidad, mazapán o tostadas de Santa Teresa.
Encontramos comidas exóticas en www.univision.com/content/channel.jhtml?secid=5781 donde podemos conocer los platos tradicionales de Navidad de diferentes paises sudamericanos como México, Puerto Rico, Nicaragua, Honduras Venezuela. En este portal encontramos recetas, fotografías y vídeos del chef Pepin.
Por último, en el portal www.ciberjob.org/cena/index.htm encontramos, entre otras recomendaciones gastronómicas, recetas navideñas para todos los gustos. Pero nos quedamos con el consejo de preparar comidas o cenas ricas en aperitivos con un único plato fuerte y unos postres elaborados. Ciberjob reflexiona sobre las lifares y grandes comidas que hartan y acumulan restos para el día siguiente y recomienda degustar buena comida y buena bebida en raciones justas. Y es que, cuando hablamos de gastronomía, siempre es mejor primar la calidad por ante la cantidad.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats