Premi a l’Olivera per viticultura sosteniblePremio a l’Olivera por viticultura sostenible

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

L’Olivera Cooperativa ha estat reconeguda amb la Medalla d’Or als Premis Internacionals de Viticultura Sostenible (International Award of Excellence in Sustainable Winegrowing) que, des del 2010 entrega anualment el Botanical Research Institute of Texas (BRIT). El celler de Vallbona de les Monges ha quedat així en segona posició, per darrere del celler australià Yalumba que ha rebut la Medalla Platinum.
L’Olivera és el primer celler d’Espanya distingit amb un d’aquests guardons d’àmbit internacional que reconeixen les bones pràctiques dels cellers d’arreu del món en matèria de sostenibilitat, estalvi energètic i responsabilitat social. Uns premis que valoren també com aquests valors queden reflectits en el tast dels vins. En el cas de L’Olivera, el vi que competia era l’Agaliu 2011, elaborat des de fa més de 20 anys per aquest celler i que prové 100% de la varietat macabeu.L’Olivera Cooperativa ha sido reconocida con la Medalla de Oro en los Premios Internacionales de Viticultura Sostenible (International Award of Excellence in Sustainable Winegrowing) que, desde 2010, entrega anualmente el Botanical Research Institute of Texas (BRIT). La bodega de Vallbona de les Monges ha quedado así en segunda posición, por detrás de la bodega australiana Yalumba que ha recibido la Medalla Platinum.
L’Olivera es la primera bodega de España distinguida con uno de estos galardones de ámbito internacional que reconocen las buenas prácticas de las bodegas de todo el mundo en materia de sostenibilidad, ahorro energético y responsabilidad social. Unos premios que valoran también cómo estos valores quedan reflejados en la cata de los vinos. En el caso de L’Olivera, el vino que competía era el Agaliu 2011, elaborado desde hace más de 20 años por esta bodega y que proviene 100% de la variedad macabeo.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats