Ponències d’ALL Cuiners al Saló Producte de la Fira de Sant MiquelPonencias de ALL Cuiners en el “Saló Producte” de la Feria de San Miguel

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

ALL Cuiners ha organitzat un nou Congrés de cuina coincidint amb la Fira de Sant Miquel. El programa gastronòmic s’obrirà el dijous, dia 29 de setembre, amb Alexander Salevic, del restaurant D-Vinis, que parlarà del maridatge de la cuina i el vi Costers del Segre. Tot seguit el pub lleidatà Blackberry farà en directe diferents coctails amb fruita. Per la tarda, Xixo Castaño, del restaurant Malena, ensenyarà als presents com elabora la seva recepta de pa de prèssec. Els pallaresos de la Xicoia també tenen previst participar a la trobada aquest primer dia. La jornada es tancarà amb mostres de pastisseria pels més petits. Antoni Rubies, xef del restaurant Neo Parc; Ivan Pascual de Cal Gumer Taller de Postres d’Almenar; i Gonzalo Ferreruela; seran els protagonistes de les ponències del divendres amb els caragols, la fusió dolça a la cuina i la cuina de la fruita, respectivament.
Juanjo Ceresuela de Bonateca, presentarà la Fusió d’Itàlia amb Lleida el dissabte al matí; mentre que, per la tarda Enric Millà del Dien de Vallfogona de Balaguer cuinarà en directe diferents plats de la Cuina de la Mel. Tastets comentats de vinagres i vins DO Costers del Segre completaran el programa del dia.
Els nens i la salut seran l’eix del programa de diumenge al matí. Judit Comes farà decoracions divertides amb fruita; All Cuiners elaborarà miniatures dolces i salades; i abans del migdia Mateu Blanch de Cassia i l’infermer Josep Maria Gutiérrez exposaran una ponència sobre la importància de l’alimentació com a prevenció davant de possibles malalties en la infància. La tarda estarà dedicada al concurs de receptes que s’ha convocat en homenatge a Santi Santamaria.ALL Cuiners ha organizado un nuevo congreso de cocina coincidiendo con la Feria de San Miguel. El programa gastronómico abrirá el jueves, día 29 de septiembre, con Alexander Salevic, del restaurante D-Vinis, que hablará del maridaje de la cocina y el vino Costers del Segre. Acto seguido el pub leridano Blackberry hará en directo diferentes cocktails con frutas. Por la tarde, Xixo Castaño, del restaurante Malena, enseñará a los presentes como elabora su receta de pan de melocotón. Los pallareses de la Xicoia también tienen previsto participar en el encuentro este primer día. La jornada se cerrará con muestras de pastelería para los más pequeños. Antoni Rúbies, chef del restaurante Neoparc; Ivan Pascual de Cal Gumer Taller de Postres de Almenar, y Gonzalo Ferreruela, serán los protagonistas de las ponencias del viernes con los caracoles, la fusión dulce en la cocina y la cocina de la fruta, respectivamente.
Juanjo Ceresuela de Bonateca, presentará la Fusión de Italia con Lleida el sábado por la mañana, mientras que, por la tarde Enric Millà del Dien de Vallfogona de Balaguer cocinará en directo diferentes platos de la Cocina de la Miel. Degustaciones comentadas de vinagres y vinos DO Costers del Segre completarán el programa del día.
Los niños y la salud serán el eje del programa del domingo por la mañana. Judit Comes hará decoraciones divertidas con fruta; All Cuiners elaborará miniaturas dulces y saladas, y antes del mediodía Mateo Blanch de Cassia y el enfermero José María Gutiérrez expondrán una ponencia sobre la importancia de la alimentación como prevención ante posibles enfermedades en la infancia. La tarde estará dedicada al concurso de recetas que se ha convocado en homenaje a Santi Santamaría.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats