Nous reconeixements pels Costers del Segre a Brussel·les i BourgNuevos reconocimientos para Costers del Segre en Bruselas y Bourg

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La XVII edició del Concurs Mundial de Brussel·les celebrat els dies 23 al 25 d’abril de 2010 a Palermo (Sicília) ha premiat amb dos Medalles d’Or i dos d’Argent els vins de la DO Costers del Segre. Els vins guardonats amb medalla d’Or són Saó Abrivat 2007 i Saó Expressiu 2006 del celler Mas Blanch i Jové, i amb medalla d’Argent el vi Raimat Viña 27 Chardonnay 2009 del celler Raimat (Codorniu) i el vi Siós Selección Homenaje 2007 del celler Bodegas Costers del Sió (DO Costers del Segre).
D’altra banda, la 34a edició del concurs Challenge International du Vin celebrat a la localitat de Bourg (França) els passats dies 16 i 17 d’abril de 2010, va premiar amb una Medalla d’Argent i una Medalla de Bronze dos vins de la DO Costers del Segre entre un total de més de 5.000 mostres presentades procedents de 33 països diferents. Els vins de la DO Costers del Segre guardonats pertanyen al celler Bodegas Costers del Sió, S.L. i són Viña del Sios 2009 ( amb una medalla d’argent) i Alto Sios 2006 ( amb una medalla de bronze).
El Concurs Mundial de Brussel·les va ser creat per Louis Havaux, actual president de la Federació Internacional de Periodistes del sector del vi, el 1994. Des de la seva creació cada any reuneix a més de 200 professionals del vi procedents de tot el món. Després del seu pas per València l’any 2009, en aquesta edició el Concurs Mundial de Brussel·les va decidir organitzar-lo a Palermo per refermar el seu caràcter internacional. De les més de 6.000 mostres presentades a concurs, el jurat que estava format per 270 membres de més de 40 nacionalitats diferents ha atorgat un total de 2.040 medalles: 69 Gran Medalles d’Or, 748 Medalles d’Or i 1.223 Medalles d’Argent. Espanya s’ha fet amb 378 medalles: 17 Gran Medalles d’Or, 136 Medalles d’Or i 225 Medalles d’Argent.
Per la seva banda, la Challenge International du vin amb més de trenta anys d’existència es considera un dels més prestigiosos per ser la major competició internacional que té lloc a França, així com per la rigorositat en l’avaluació de mostres que acumula el certamen. La organització està a càrrec del Concours des Vins, una associació de viticultors i el concurs es regeix per les normes de l’estricte “Codi Internacional de Pràctiques Enològiques de la Vinya i del Vi”.La XVII edición del Concurso Mundial de Bruselas celebrado los días 23 al 25 de abril de 2010 en Palermo (Sicilia) ha premiado con dos Medallas de Oro y dos de Plata los vinos de la DO Costers del Segre. Los vinos galardonados con medalla de Oro son Saó Abrivat 2007 y Saó Expressiu 2006 de la bodega Mas Blanch i Jové, y con medalla de Plata el vino Raimat Viña 27 Chardonnay 2009 de la bodega Raimat (Codorniu) y el vino Siós Selección Homenaje 2007 de la bodega Bodegas Costers del Sió (DO Costers del Segre).
Por otro lado, la 34a edición del concurso Challenge International du Vin celebrado a la localidad de Bourg (Francia) los pasados días 16 y 17 de abril de 2010, premió con una Medalla de Plata y una Medalla de Bronce dos vinos de la DO Costers del Segre entre un total de más de 5.000 muestras presentadas procedentes de 33 países diferentes. Los vinos de la DO Costers del Segre galardonados pertenecen a la bodega Bodegas Costers del Sió, S.L. y son Viña del Sios 2009 (con una medalla de plata) y Alto Sios 2006 (con una medalla de bronce).
El Concurso Mundial de Bruselas fue creado por Louis Havaux, actual presidente de la Federación Internacional de Periodistas del sector del vino, el 1994. Desde su creación cada año reúne además de 200 profesionales del vino procedentes de todo el mundo. Después de su paso por Valencia en 2009, en esta edición el Concurso Mundial de Bruselas decidió organizarlo en Palermo para incidir en su carácter internacional. De las más de 6.000 muestras presentadas a concurso, el jurado que estaba formado por 270 miembros de más de 40 nacionalidades diferentes ha otorgado un total de 2.040 medallas: 69 Gran Medallas de Oro, 748 Medallas de Oro y 1.223 Medallas de Plata. España se ha hecho con 378 medallas: 17 Gran Medallas de Oro, 136 Medallas de Oro y 225 Medallas de Plata.
Por su parte, la Challenge International du Vin con más de treinta años de existencia se considera uno de los más prestigiosos para ser la mayor competición internacional que tiene lugar en Francia, así como por la rigurosidad en la evaluación de muestras que acumula el certamen. La organización está a cargo del Concours des Vins, una asociación de viticultores y el concurso se rige por las normas del estricto “Código Internacional de Prácticas Enológicas de la Viña y del Vino”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats