Nous “obrefàcil” a les ampolles San MiguelNuevos “abrefácil” en las botellas San Miguel

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

San Miguel ha llançat al Canal Alimentació un innovador sistema d’obertura per a tots els seus formats de Quart (pack de 6, pack de 12 i pack de 24 ampolles de 25cl): el tap obrefàcil. Es tracta d’un mecanisme innovador que pretén facilitar al màxim l’obertura del producte. Els testos previs realitzats entre consumidors mostren la gran acceptació d’aquest nou sistema.
“El nostre objectiu és oferir als nostres consumidors productes i formats diferenciadors que satisfacin els seus gustos i necessitats. El nou tap obrefàcil és un sistema molt pràctic, el principal avantatge del qual és la seva comoditat”, asseguren des de San Miguel.
San Miguel ha mantingut una aposta constant per la innovació. Fa 11 anys, va ser la primera companyia a llançar al mercat una cervesa 0,0% alcohol, la qual cosa va significar un veritable punt d’inflexió en el sector. El 2003, va innovar amb San Miguel 0,0% Poma, que també va suposar una revolució en incorporar per primera vegada a la cervesa suc natural, línia que ha seguit el 2010 amb San Miguel 0,0 Llimona. a lanzado en el Canal Alimentación un innovador sistema de apertura para todos sus formatos de Quart (pack de 6, pack de 12 y pack de 24 botellas de 25 cl): el tapón abrefácil. Se trata de un mecanismo innovador que pretende facilitar al máximo la apertura del producto. Los tests previos realizados entre consumidores muestran la gran aceptación de este nuevo sistema.
“Nuestro objetivo es ofrecer a nuestros consumidores productos y formatos diferenciadores que satisfagan sus gustos y necesidades. El nuevo tapón abrefácil es un sistema muy práctico, la principal ventaja del cual es su comodidad”, aseguran desde San Miguel.
San Miguel ha mantenido una apuesta constante por la innovación. Hace 11 años, fue la primera compañía en lanzar al mercado una cerveza 0,0% alcohol, lo cual significó un verdadero punto de inflexión en el sector. El 2003, innovó con San Miguel 0,0% Manzana, que también supuso una revolución al incorporar por primera vez a la cerveza zumo natural, línea que ha seguido el 2010 con San Miguel 0,0 Limón.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats