Miguel Martínez forma directius d’NH en restauracióMiguel Martínez forma directivos de NH en restauración

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El xef lleidatà José Miguel Martínez (NH Pirineos) ha participat aquest estiu com a formador a la University d’NH, juntament amb l’assesor en restauració de la cadena hotelera Enrique Márquez (Restaurant Maher de Cintruenigo, a La Rioja).
Amb aquest programa de formació contínua d’NH, els directius de la cadena han pogut aprofundir en els detalls de l’elaboració, mermes i rendiments de diferents plats, tenint en compte els costos i l’aprofitament del producte utilitzat. El xef lleidatà va cuinar i explicar l’aprofitament d’un plat com el filet de vedella dins d’un menú de tres plats més.El chef leridano José Miguel Martínez (NH Pirineos) ha participado este verano como formador a la University de NH, junto con el asesor en restauración de la cadena hotelera Enrique Márquez (Restaurante Maher de Cintruenigo, en La Rioja).
Con este programa de formación continua de NH, los directivos de la cadena han podido profundizar en los detalles de la elaboración, mermas y rendimientos de diferentes platos, teniendo en cuenta los costes y el aprovechamiento del producto utilizado. El chef leridano cocinó y explicó el aprovechamiento de un plato como el filete de ternera dentro de un menú de tres platos más.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats