Maridatge de l’Olivera al Mirador dels Camps ElisisMaridaje de la Olivera en el Mirador dels Camps Elisis

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El xef Xavier Puy s’estrena en els maridatges del Mirador dels Camps Elisis, que anteriorment se celebraven al NeoParc, amb un complert menú que casarà, demà dijous 23 de febrer a partir de les 21.30 hores, amb el vins del celler L’Olivera de Vallbona de les Monges.
Puy obrirà el servei amb una amanida tèbia de bacallà i germinats; i com a segon entrant passarà vichyssoise de fruites amb cruixent de foie. El peix de la nit seran uns calamarsons a la planxa farcits amb botifarra negra; mentre que com a carn l’equip de cuina del Mirador dels Camps Elisis elaborarà premsat de porc amb fruits secs i reducció de vi ranci. Per postres… fondant de xocolata en dues textures.
Els vins de la nit seran Blanc de Seré, Eixaders, Primers Negres, Missenyora i Brut Nature. Como Pomona presentarà el celler i, després del cafè, qui vulgui podrà tastar un gintònic de ginebra i tòniques prèmium gentilesa de Casa Badio, distribuïdor dels vins l’Olivera a Lleida..
Tot un banquet per només 40 euros.El chef Xavier Puy se estrena en los maridajes del Mirador de los Campos Elíseos, que anteriormente se celebraban en el Neoparc, con un completo menú que casará, mañana jueves 23 de febrero a partir de las 21.30 horas, con los vinos de la bodega l’Olivera de Vallbona de les Monges.
Puy abrirá el servicio con una ensalada tibia de bacalao y germinados, y como segundo entrante pasará vichyssoise de frutas con crujiente de foie. El pescado de la noche serán unos chipirones a la plancha rellenos con butifarra negra, mientras que como carne el equipo de cocina del Mirador dels Camps Elisis elaborará prensado de cerdo con frutos secos y reducción de vino rancio. De postre … fondant de chocolate en dos texturas.
Los vinos de la noche serán Blanco de Seré, Eixaders, Primeros Negros, Missenyora y Brut Nature. Como Pomona presentará la bodega y, después del café, el que quiera podrá degustar un gin tonic de ginebra y tónicas premium gentileza de Casa Badio, distribuidor de los vinos de la Olivera en Lleida.
Todo un banquete por sólo 40 euros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats