La Xicoia organitza el III Ral·li del Pallars SobiràLa Xicoia organiza el III Rally del Pallars Sobirà

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Associació la Xicoia, formada per una vintena de restauradors del Pallars Sobirà, inaugura avui el III Ral·li Gastronòmic.
Aquestes jornades culinàries alternen (fins al 19 de febrer) l’oferta d’uns menús especials per part dels establiments promotors amb un complet programa d’actes que es desenvoluparà fins entrat el mes de març.
D’altra banda, els comensals que degustin un mínim de sis menús estaran convidats al sopar de celebració amb què l’associació clourà el Ral·li Gastronòmic i que tindrà lloc cap a final de mes.
Per informació sobre el programa d’actes, els establiments participants o els menús es pot consultar el web: www.laxicoia.com.La Asociación la Xicoia, formada por una veintena de restauradores del Pallars Sobirà, inaugura hoy el III Rally Gastronómico.
Estas jornadas culinarias alternan (hasta el 19 de febrero) la oferta de unos menús especiales por parte de los establecimientos promotores con un completo programa de actos que se desarrollará hasta entrado el mes de marzo.
Por otro lado, los comensales que degusten un mínimo de seis menús estarán invitados a la cena de celebración con que la asociación cerrará el Rally Gastronómico y que tendrá lugar hacia final de mes.
Para información sobre el programa de actos, los establecimientos participantes o los menús se puede consultar el web: www.laxicoia.com.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats