L’ou de Pascua, símbol de fertilitatEl huevo de Pascua, símbolo de fertilidad

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Amb l’arribada de la primavera, després de l’hivern, se celebra l’inici d’un nou cicle de vida, una fertilitat primaveral que queda simbolitzada amb l’ou.
La tradició religiosa va saber adaptar aquesta tradició amb l’arribada de la Pasqua i l’ou es va incorporar a la Mona que, tradicionalment, es menja el dilluns que tanca la Setmana Santa.
Així durant aquestes setmanes, els aparadors de les pastisseries de Lleida son plens d’aquests pastissos i xocolates típiques.
Enguany, els clàssics personatjes dels dibuixos animats infantils o les figures del Barça com el Ronaldinho o l’Etoo són alguns dels protagonistes de les mones de Pasqua.
Con la llegada de la primavera, después del invierno, se celebra el inicio de un nuevo ciclo de vida, una fertilidad primaveral que queda simbolizada con el huevo.
La tradición religiosa supo adaptar esta tradición con la llegada de la Pascua y el huevo se incorporó a la Mona que, tradicionalmente, se come el lunes que cierra la Semana Santa.
Así durante estas semanas, los escaparates de las pastelerías de Lleida están llenos de estos pasteles y chocolates típicos.
Este año, los clásicos personajes de los dibujos animados infantiles o las figuras del Barça como Ronaldinho o Etoo son algunos de los protagonistas de las mones de Pascua.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats