Junta de Lo Tall al Malena per felicitar el “Xixo” CastañoJunta de Lo Tall en el Malena para felicitar a “Xixo” Castaño

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

La Junta Directiva de l’Associació Gastronòmica Lo Tall va voler traslladar la seva reunió del mes de gener al restaurant Malena de Gimenells el passat dijous, dia 9 de gener, per poder felicitar en persona al seu xef, Josep Maria “Xixo” Castaño, per haver recuperat l’Estrella Michelin.
La dotzena de socis de la societat gastronòmica lleidatana van gaudir del menú de tast de la temporada i els vins de Lleida, així com van aprofitar per fer entrega d’un davantal de l’entitat a Castaño. El xef lleidatà ja havia cuinat, amb anterioritat alguna recepta a la seu de Lo Tall durant una visita a l’entitat.La Junta Directiva de la Asociación Gastronómica Lo Tall quiso trasladar su reunión del mes de enero al restaurante Malena de Gimenells el pasado jueves, día 9 de enero, para poder felicitar en persona a su chef, José María “Xixo” Castaño, por haber recuperado la Estrella Michelin.
La docena de socios de la sociedad gastronómica leridana disfrutaron del menú de degustación de la temporada y los vinos de Lleida y también aprovecharon para hacer entrega de un delantal de la entidad a Castaño. El chef leridano ya había cocinado, con anterioridad, alguna receta en la sede de Lo Tall durante una visita a la entidad.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats