El murcià José Carlos Fuertes, guanyador del Cuiner de l’AnyEl murciano José Carlos Fuertes, ganador del Cocinero del Año

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El xef José Carlos Fuentes del restaurant Palacete Rural La Seda (Santomera, Murcia), es va proclamar guanyador de la final nacional de la tercera edició de Concurs Cuiner de l’Any (CCA), una apassionant jornada gastronòmica celebrada el passat dijous dia 25 de març a Barcelona, en l’espai BCN Avantguarda del saló Restaurama d’Alimentària.
Set joves cuiners van disputar aquesta gran final, quedant com a segon classificat Víctor Ibáñez (La Venda de Barcelona) i en tercer lloc Víctor Trochi (Skina, Ojén Màlaga).
Pel que fa als premis paral·lels al concurs oficial, el mateix Víctor Trochi, va guanyar el Premi Aperitiu Codorniu; i Sergio Bastard, del restaurant Serra de Loquiz (Galdeano, Navarra), es va proclamar guanyador del Premi Oli La Masia, atorgat al concursant que millor selecciona, usa i recicla l’oli.
A més de prestigi, reconeixement professional i ressó mediàtic, el guanyador d’aquesta gran final de CCA i els principals classificats van rebre els següents premis: guanyador, 12.000 euros; segon classificat, 6.000 euros; tercer classificat, 3.000 euros; i del quart al setè classificat, 1.000 euros.
El jurat avaluador de la final va estar format per un elenc de xefs de prestigi internacional.
Al costat de Martín Berasategui (xef tres estrelles Michelin), qui ha actuat de president, van estar presents: Jordi Cruz (xef una estrella Michelin, vicepresident del jurat i guanyador de la primera edició de CCA), Dieter Muller (xef tres estrelles Michelin Alemanya), Quique Dacosta (xef dues estrelles Michelin), Mey Hofmann (xef una estrella Michelin), José Carlos Capel (periodista i crític gastronòmic) i Jaime Drudis. (Lead Xef Technical Management EU de Unilever).El chef José Carlos Fuentes del restaurante Palacete Rural La Seda (Santomera, Murcia), se proclamó ganador de la final nacional de la tercera edición de Concurso Cocinero del Año (CCA), una apasionante jornada gastronómica celebrada el pasado jueves día 25 de marzo en Barcelona, en el espacio BCN Vanguardia del salón Restaurama de Alimentaria.
Siete jóvenes cocineros disputaron esta gran final, quedando como segundo clasificado Víctor Ibáñez (La Venta de Barcelona) y en tercer lugar Víctor Trochi (Skina, Ojén Málaga).
En cuanto a los premios paralelos al concurso oficial, el mismo Víctor Trochi, ganó el premio Aperitivo Codorniu; y Sergio Bastard, del restaurante Sierra de Loquiz (Galdeano, Navarra), se proclamó ganador del Premio Aceite La Masía, otorgado al concursante que mejor selecciona, usa y recicla el aceite.
Además de prestigio, reconocimiento profesional y ressó mediático, el ganador de esta gran final de CCA y los principales clasificados recibieron los siguientes premios: ganador, 12.000 euros; segundo clasificado, 6.000 euros; tercer clasificado, 3.000 euros; y del cuarto al séptimo clasificados, 1.000 euros.
El jurado evaluador de la final estuvo formato por un elenco de chefs de prestigio internacional.
Junto a Martín Berasategui (chef tres estrellas Michelin), quién ha actuado de presidente, estuvieron presentes: Jordi Cruz (chef una estrella Michelin, vicepresidente del jurado y ganador de la primera edición de CCA), Dieter Mujer (chef tres estrellas Michelin Alemania), Quique Dacosta (chef dos estrellas Michelin), Mey Hofmann (chef una estrella Michelin), José Carlos Capel (periodista y crítico gastronómico) y Jaime Drudis. (Lead Chef Technical Management EU de Unilever).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats