Aquest març de 2024, Como Pomona organitza la tercera edició de d’vines, el cicle de maridatges amb enòlogues i vinyerones lleidatanes.

Sopars de tast, amb 5 degustacions i 5 vins elaborats per Rosa Maria Xifré Josa i Alba Penella Xifré del celler Matallonga de Fulleda (dijous 7 de març), Sara Martínez Villalba del celler Raimat de la localitat del mateix nom (divendres 15 de març): Eva Carmona Bardella del celler El Vinyer de Fígols de Tremp (dijous 21 de març); i María José Pérez Ruiz i Rosa Zarza Gil del celler Vinya Els Vilars d’Arbeca (dijous 28 de març); i la cuina de Jesús Gimena, xef de L’Espurna.

El preu dels maridatges és de 45 euros per persona (IVA inclòs) i tindran lloc a les 20.30 hores, al restaurant L’Espurna (carrer Salmerón 10. Lleida).

CALENDARI DE MARIDATGES d’vines 2024

PLACES EXHAURIDES

COMPLET Dijous, 7 de març / Matallonga: Rosa Maria Xifré Josa i Alba Penella Xifré.
COMPLET Divendres, 15 de març / Raimat: Sara Martínez Villalba.
COMPLET Dijous, 21 de març / El Vinyer: Eva Carmona Bardella.
COMPLET Dijous, 28 de març / Vinya Els Vilars: María José Pérez Ruiz i Rosa Zarza Gil.

El cicle té el suport de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) de la Generalitat de Catalunya, la Denominació d’Origen Costers del Segre, l’Àrea d’Igualtat de la Diputació de Lleida i de Turisme de Lleida  – Ajuntament de Lleida.

Així com la col·laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR) i de l’Associació Tastavins de Juneda., en el programa de tastos.