[:ca]Terrer de Pallars espera una vintena de veremadors pel nou vi solidari[:es]Terrer de Pallars espera una veintena de vendimiadores para el nuevo vino solidario[:en]Terrer de Pallars expects over twenty harvesters for the new solidarity wine[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

170922jordiNuria

[:ca]Núria Bigorra i Jordi Ruíz del celler Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau esperen una vintena de persones per la verema col·laborativa que han convocat per aquest dissabte, dia 23 de setembre, a partir de les 10.00 hores.

L’activitat té un cost de 20 euros per persona i inclou esmorzar, visita a les vinyes i celler, i tast de vins Terrer de Pallars. “Com hem vist entre els inscrits nens i nenes, potser els convidem també a fer una xafada infantil de raïm que segur que és una experiència que els agrada”, explica la Núria que ultima els detalls de la trobada. “Des que vam anunciar que faríem un vi solidari, juntament amb els cellers Lagravera d’Alfarràs i Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, diferents cellers i productors agroalimentaris dels Pallars han contactat amb nosaltres per felicitar-nos i s’han ofert per col·laborar en el projecte”, explica amb satisfacció Bigorra.

Terrer de Pallars serà el segon celler que celebra la seva verema participativa, després que Lagravera ho fes el passat dissabte, dia 9 de setembre. Mas Blanch i Jové finalitzarà la collita d’aquest vi solidari el dissabte, dia 7 d’octubre. Una vegada vinificat, esperen treure a la venda 1.000 ampolles durant l’estiu de 2018.[:es]Nuria Bigorra y Jordi Ruíz de la bodega Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau esperan una veintena de personas para la vendimia colaborativa que han convocado para este sábado, día 23 de septiembre, a partir de las 10.00 horas.

La actividad tiene un coste de 20 euros por persona e incluye desayuno, visita a los viñedos y bodega y cata de vinos Terrer de Pallars. “Como hemos visto entre los inscritos niños y niñas, quizás los invitamos también a hacer una pisada infantil de uva que seguro que es una experiencia que les gusta”, explica Núria que ultima los detalles del evento. “Desde que anunciamos que haríamos un vino solidario, junto con las bodegas Lagravera de Alfarràs y Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, diferentes bodegas y productores agroalimentarios de los Pallars han contactado con nosotros para felicitarnos y se han ofrecido para colaborar en el proyecto”, explica con satisfacción Bigorra.

Terrer de Pallars será la segunda bodega que celebra su vendimia participativa, después de que Lagravera lo hiciera el pasado sábado, día 9 de septiembre. Mas Blanch i Jové finalizará la cosecha de este vino solidario el sábado, día 7 de octubre. Una vez vinificado, esperan sacar a la venta 1.000 botellas durante el verano de 2018.[:en]Núria Bigorra and Jordi Ruíz from the Terrer de Pallars winery in Figuerola d’Orcau await over twenty people for the collaborative harvest they have convened this Saturday, September 23, starting at 10 am.

The activity has a cost of 20 euros per person and includes breakfast, visit to the vineyards and cellar, and Terrer de Pallars wine tasting. “As we have seen there are some children among registered people, we may also invite them to crush grapes, an experience they’ll probably like,” explains Núria, which completes the details of the event. “Since we announced that we would make a solidarity wine, along with the cellars Lagravera in Alfarràs and Mas Blanch i Jové in la Pobla de Cérvoles, different wineries and agroalimentary producers from Pallars have contacted us to congratulate us and have offered to collaborate on the project,”explains Bigorra with satisfaction.

Terrer de Pallars will be the second winery that celebrates its participatory harvest, after Lagravera did it last Saturday, September 9. Mas Blanch and Jové will finish the harvest of this solidarity wine on Saturday, October 7. Once vinified, they expect to sell 1,000 bottles during the summer of 2018.[:]

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats