Ricard Martínez de Cava Rimart amb l’Uvae (Sant Sadurní, DO Cava); Francisco Barona amb el vi que porta el seu nom (Pedrosa del Duero, DO Ribera de Duero); “Les cousins” Marc i Adrià Pérez de Cims de Porrera amb el Clàssic (Porrera, DO Priorat); Manuel Méndez de Bodegas de Gerardo Méndez -Do Ferreiro amb el vi Cepas Vellas (Meaño, DO Rias Baixas);

Egoitz Zapiain de Sagardoa Zapiain amb la sidra per a les postres Bizi-Goxo (sidra Astigarraga); i Francesc Ferrer de Frisach amb el Vernatxa Blanc (Cordera d’Ebre, DO Terra Alta) són els sis joves elaboradors pels quals ha apostat aquest any Vinicia per a la tercera edició del seu Tast de les Estrelles, amb motiu del sisè aniversari de la botiga de vins, ubicada al carrer Humbert Torres.

El tast se celebrarà al restaurant El Mirador dels Camps Elisis, el dissabte dia 25 de novembre a partir de les 17 hores, amb un cost de 35 euros (25 euros per als socis), les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció (973247554 / club@vinicia.es).

Segons expliquen els responsables de la botiga, Jordi Hortet i Gregori Albareda, “aquest any hem volgut donar valor als joves enòlegs que, amb la seva empenta i voluntat d’innovació, estan guanyant un lloc privilegiat en el món vinícola espanyol”. Així, “en aquesta edició comptarem amb sis joves elaboradors, de sis regions vitivinícoles diferents, amb sis vins especialment seleccionats per a l’ocasió”, puntualitzen.

Una altra de les novetats del celler serà la petita mostra de vins que serviran els cellers de la DO Costers del Segre: Lagravera (Alfarràs), Mas Blanch i Jové (Pobla de Cérvoles), i Terrer de Pallars (Figuerola d’Orcau), en finalitzar el tast, i coincidint amb el berenar a peu dret. Aquests tres cellers lleidatans participen, amb el seu distribuïdor Casa Badio i Como Pomona, en l’elaboració conjunta d’un vi solidari que veurà la llum per primavera.