Núria Bigorra i Jordi Ruíz del celler Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau esperen una vintena de persones per la verema col·laborativa que han convocat per aquest dissabte, dia 23 de setembre, a partir de les 10.00 hores.

L’activitat té un cost de 20 euros per persona i inclou esmorzar, visita a les vinyes i celler, i tast de vins Terrer de Pallars. “Com hem vist entre els inscrits nens i nenes, potser els convidem també a fer una xafada infantil de raïm que segur que és una experiència que els agrada”, explica la Núria que ultima els detalls de la trobada. “Des que vam anunciar que faríem un vi solidari, juntament amb els cellers Lagravera d’Alfarràs i Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, diferents cellers i productors agroalimentaris dels Pallars han contactat amb nosaltres per felicitar-nos i s’han ofert per col·laborar en el projecte”, explica amb satisfacció Bigorra.

Terrer de Pallars serà el segon celler que celebra la seva verema participativa, després que Lagravera ho fes el passat dissabte, dia 9 de setembre. Mas Blanch i Jové finalitzarà la collita d’aquest vi solidari el dissabte, dia 7 d’octubre. Una vegada vinificat, esperen treure a la venda 1.000 ampolles durant l’estiu de 2018.