Maridat amb vins Costers del Sió a l’Aula Gastronòmica

Roger Agustí del restaurant Kimo i Lluís Bonillo van protagonitzar un sopar a quatre mans a l’Aula Gastronòmica que regenta el mateix Bonillo a la plaça Castella de Lleida, la nit del dilluns dia 7 de maig.

Els plats van estar maridats pels vins del celler Costers del Sió (DO Costers del Segre, subzona Artesa). Un dels propietaris del celler i responsable de l’àrea de producció agrària, José María Porcioles va comentar els vins, acompanyat pel distribuïdor local Joan Franquet de Disfran. Una dotzena de comensals van gaudir d’un menú amb originals receptes amb un toc de cuina fusió.

Els plats de la nit: Ajoblanco de cacauet i coco amb sardina, litxis i soia; Pizza Albergínia amb esfèrics de mozzarella; Coca de recapte amb rèmol; Vieira i cansalada amb cremós cítric; Espatlla de conill amb salsa satay i la seva glaça; Filet de cangur, amb salsa París i pastís de celerí; i Llet fregida amb gelat de vi ranci. Els vins: Petit Siós Blanc, Petit Siós Negre; Pla de Lladoner; Escumós Reserva Siós Rosat; Les Creus i Cau del Gat.