El restaurant el Mirador dels Camps Elisis oferirà un menú de maridatge en benefici de l’Associació de Dones Intervingudes de Mama (Adima) entre els dies 14 i 18 de febrer, coincidint amb la diada de Sant Valentí.

El restaurador Jordi Cordero, el xef Nabil Rafihi i les representants d’Adima, Mari Carme Ramos (tresorera) i Rosa Querol (secretària), van presentar la iniciativa el divendres, dia 2 de febrer.

La proposta del xef de la casa Nabil Rafihi, s’obre amb uns entrants a compartir enmig de la taula amb Mesclum d’enciam amb nous, sèsam, panses, i taronja; Pernil ibèric amb pa de coca, tomàquet de penjar, i oli de les Garrigues; Micuit de foie amb melmelada de pètals de violeta; i Escamarlans saltats amb brandi. Tot regat amb vi rosat d’agulla natural Alquézar de la Bodega Pirineos (DO Somontano).

Els comensals podran escollir el segon plat entre Caldereta de rap amb gambes, maridat amb vi blanc Verdejo Marqués de Cáceres (DO Rueda); o Espatlla de xai a l’estil Aranda, amb Finca 10 de Bodegas Faustino (DO Rioja).

Les postres, Pastís de xocolata i avellanes amb pols de cacau, estarà servit amb Brut Nature Heredad del Padruell (DO Cava). Tot per 35 euros amb el cafè i l’IVA inclòs. El Mirador destinarà una part de la recaptació de cada menú a Adima.